Повезане вести
Познати пар редовно има односе и после 40 година брака: Глумица (74) и водитељ (84) до поднева већ 3 пута воде љубав!
Курир 23.03.2021
Глумица Сузан Сомерс (74) открила је да са супругом Аленом Хамелом (84), са којим је у браку од 1977. године води љубав три пута дневно. - У овој фази живота већина људи мисли да је то превише. Колико је сати, подне? Данас сам… »
Имали смо се*с три пута, а тек је подне: Славна глумица (74) шокирала признањем у емисији - "Хормони нам лудују"
Мондо 23.03.2021
"Знам да откивам превише, али...", започела је. "Знам да откивам превише, али...", започела је. Америчка глумица Сузан Самерс (74) и њен супруг, продуцент и водитељ Алан Хамел (84), имају изузетно богат сексуални живот о чему… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро