Povezane vesti
Izložba Goranke Matić u msu: Od omota ploča preko transsibirske železnice do istorijskih trenutaka
Blic 23.03.2021
Kako stvari stoje, moje iskustvo u gužvi se nastavlja - kaže Goranka Matić. Čuveni fotoreporter, umetnički fotograf, istoričar umetnosti, hroničar... Sutra, 24. marta u Muzeju savremene umetnosti biće otvorena izložba njenih radova pod nazivom „Iskustvo… »
Ja sam devojčica sa ove fotografije
Nova 23.03.2021
Legendarna fotografkinja Goranka Matić prvu novinsku fotografiju objavila je 1980. u Džuboksu i na njoj je bila dvogodišnja devojčica Una sa mamom. Igrom sudbine danas ta devojčica, Una Popović, istoričarka umetnosti, zajedno sa Gorankom priprema… »
Vesti dana »
Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 mil EUR
Ekapija pre 2 satajoš 54 povezane
Milo za drago: Rusija proterala rumunskog konzula - veliki sukob Moskve i Bukurešta zbog drona
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
"Ovo se dešava jednom u 15 godina!" Opasan meteorološki fenomen zarobio Srbiju i pola Evrope, a pakao tek sledi: Upaljen najveći stepen upozorenja, sve gori
Blic pre 27 minutajoš 66 povezanih
Skupština Beograda usvojila rebalans budžeta i više urbanističkih planova, među njima i za šumu Bajdina
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana