Povezane vesti

Trener Nikole Jokića nije mogao da dođe do reči od suza zbog masakra u kom je ubijen i Srbin (23) - kada je pročitao jedno…

Trener Nikole Jokića nije mogao da dođe do reči od suza zbog masakra u kom je ubijen i Srbin (23) - kada je pročitao jedno…

Sportal blic 24.03.2021
SAD i čitav svet, potresle je vest o masakaru koji se dogodio u gradu Bolderu, u državi Kolorado. Naime, naoružani napadač je ušao u jedan šoping centar i počeo da puca, usmrtivši tom prilikom desetoro ljudi, među kojima je bio i Srbin Neven… »
"Mislima smo uz porodice, jedan momak je bio Srbin" Jokić utučen zbog masakra u Koloradu, emotivno primio stravične vesti

"Mislima smo uz porodice, jedan momak je bio Srbin" Jokić utučen zbog masakra u Koloradu, emotivno primio stravične vesti

Sportal blic 24.03.2021
Košarkaš i jedan od najboljih srpskih igrača bio je veoma pogođen Posle utakmice, Jokića su pitali da li je na njega uticala tragična vest, uoči meča sa Orlandom, koji je Denver pobedio, a . Podsećamo, u masakru u Koloradu, Ahmad Al Alivi… »
Jokić u šoku zbog tragičnih vesti: Centra Denvera pogodila smrt Srbina, koji je izgubio život u masakru u Koloradu –…

Jokić u šoku zbog tragičnih vesti: Centra Denvera pogodila smrt Srbina, koji je izgubio život u masakru u Koloradu –…

Hot sport 24.03.2021
Srpski centar se osvrnuo na nedavna tragična dešavanja u Americi. Košarkaš Denvera Nikola Jokić bio je pogođen tragedijom u Koloradu, u kojoj je život izgubio i jedan Srbin, 23-godišnji Neven Stanišić. Nakon meča sa Orlandom, Jokića su pitali… »
Jokić u šoku zbog ubistva Srbina u Koloradu: Kako je moguće?

Jokić u šoku zbog ubistva Srbina u Koloradu: Kako je moguće?

Nova 24.03.2021
Nikola Jokić, košarkaš Denvera, bio je pogođen tragedijom u Koloradu, u kojoj je život izgubio i jedan Srbin, Neven Stanišić. Posle utakmice, Jokića su pitali da li je na njega uticala tragična več, uoči meča sa Orlandom, koji je Denver dobio… »
Jokića pogodila smrt Srbina, pričao o masakru u Koloradu: Neverovatno je da to neko može da uradi, uz porodice sam!

Jokića pogodila smrt Srbina, pričao o masakru u Koloradu: Neverovatno je da to neko može da uradi, uz porodice sam!

Mondo 24.03.2021
Srpski centar se osvrnuo na nedavna tragična dešavanja u Americi. Srpski centar se osvrnuo na nedavna tragična dešavanja u Americi. U Koloradu se desio masakr u kome je u jednom supermarketu napadač ubio deset ljudi, a među njima je bio i jedan… »
Jokić o masakru u koloradu: Mislima sam uz porodice stradalih, kako neko može da uradi tako nešto?! (video)

Jokić o masakru u koloradu: Mislima sam uz porodice stradalih, kako neko može da uradi tako nešto?! (video)

Večernje novosti 24.03.2021
SRBIN Neven Stanišić jedna je od 10 žrtava krvavog pira koji je u supermarketu u Boulderu, u američkoj državi Kolorado, iz još nepoznatih razloga, počinio Ahmed el Alivi Alisa. Taj nesrećni događaj prokomentarisao je i Nikola Jokić, posle… »

Vesti dana »