Povezane vesti

Bolna ispovest Marije kilibarde: Godinama je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića, a pritisci okruženja su me…

Bolna ispovest Marije kilibarde: Godinama je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića, a pritisci okruženja su me…

Večernje novosti 24.03.2021
VODITELJKA Marija Kilibarda (40) u iskrenoj ispovesti govorila je o borbama koje je vodila, ističući da se teško nosila sa tim što nije bila ono što su drugi od nje očekivali - domaćica i majka. Međutim, danas u partneru Branislavu Vučeliću ima ljubav i… »
Tri godine sam se raspadala do najsitnijih komada: Marija Kilibarda nikad iskrenija - progovorila o najtežem periodu!

Tri godine sam se raspadala do najsitnijih komada: Marija Kilibarda nikad iskrenija - progovorila o najtežem periodu!

Mondo 24.03.2021
Voditeljka iskreno o svojoj borbi. Voditeljka iskreno o svojoj borbi. Nakon što je nedavno obradovala gledaoce kada se na malim ekranima pojavila u vatrenom izdanju, Marija Kilibarda je prvi put govorila o teškom periodu. Ona ne krije da je iza nje… »
3 Godine trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada: Marija Kilibarda o teškom periodu kad su svi hteli da bude postane…

3 Godine trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada: Marija Kilibarda o teškom periodu kad su svi hteli da bude postane…

Kurir 24.03.2021
Voditeljka Marija Kilibarda (40) ne krije da je iza nje težak period. - Pobedila sam svoje psihičke probleme - priznala je Marija Kilibarda na početku, ističući da je uspela zahvaljujući psihoterapijama. - Tri godine je trajalo moje raspadanje do… »

Vesti dana »

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Sportski žurnal pre 22 minutajoš 26 povezanih
Netanjahu sazvao vanredni konsultativni sastanak tokom noći

Netanjahu sazvao vanredni konsultativni sastanak tokom noći

Politika pre 13 minutajoš 22 povezane
Vreme tokom dana promenljivo

Vreme tokom dana promenljivo

Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 12 povezanih