Povezane vesti
Bolna ispovest Marije kilibarde: Godinama je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića, a pritisci okruženja su me…
Večernje novosti 24.03.2021
VODITELJKA Marija Kilibarda (40) u iskrenoj ispovesti govorila je o borbama koje je vodila, ističući da se teško nosila sa tim što nije bila ono što su drugi od nje očekivali - domaćica i majka. Međutim, danas u partneru Branislavu Vučeliću ima ljubav i… »
Tri godine sam se raspadala do najsitnijih komada: Marija Kilibarda nikad iskrenija - progovorila o najtežem periodu!
Mondo 24.03.2021
Voditeljka iskreno o svojoj borbi. Voditeljka iskreno o svojoj borbi. Nakon što je nedavno obradovala gledaoce kada se na malim ekranima pojavila u vatrenom izdanju, Marija Kilibarda je prvi put govorila o teškom periodu. Ona ne krije da je iza nje… »
3 Godine trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada: Marija Kilibarda o teškom periodu kad su svi hteli da bude postane…
Kurir 24.03.2021
Voditeljka Marija Kilibarda (40) ne krije da je iza nje težak period. - Pobedila sam svoje psihičke probleme - priznala je Marija Kilibarda na početku, ističući da je uspela zahvaljujući psihoterapijama. - Tri godine je trajalo moje raspadanje do… »
Vesti dana »
Velika akcija policije u Subotici: Razbijena plantaža marihuane, zaplenjeno 12 kilograma i 180 stabljika FOTO
Nova pre 7 minutajoš 31 povezana
MUP Kosova: Prijem zahteva za boravišne dozvole počinje od ponedeljka, 16. marta
Nova pre 2 satajoš 50 povezanih
Zelenski: Ukrajinski dronovi su „nova nafta“ i spremni smo za sporazum sa SAD
Politika pre 17 minutajoš 35 povezanih
Izrael pokrenuo masovan napad na Iran; Tramp: Nismo spremni za primirje; IRCG preti da će likvidirati Netanjahua
RTS pre 2 minutajoš 45 povezanih
Evropska zemlja šalje dronove na Bliski istok?! Hiljade presretača imaće jedan cilj u Iranu
Blic pre 52 minutajoš 25 povezanih