Повезане вести

Болна исповест Марије килибарде: Годинама је трајало моје распадање до најситнијих комадића, а притисци окружења су ме…

Болна исповест Марије килибарде: Годинама је трајало моје распадање до најситнијих комадића, а притисци окружења су ме…

Вечерње новости 24.03.2021
ВОДИТЕЉКА Марија Килибарда (40) у искреној исповести говорила је о борбама које је водила, истичући да се тешко носила са тим што није била оно што су други од ње очекивали - домаћица и мајка. Међутим, данас у партнеру… »
Три године сам се распадала до најситнијих комада: Марија Килибарда никад искренија - проговорила о најтежем периоду!

Три године сам се распадала до најситнијих комада: Марија Килибарда никад искренија - проговорила о најтежем периоду!

Мондо 24.03.2021
Водитељка искрено о својој борби. Водитељка искрено о својој борби. Након што је недавно обрадовала гледаоце када се на малим екранима појавила у ватреном издању, Марија Килибарда је први пут говорила о тешком периоду. Она не… »
3 Године трајало моје распадање до најситнијих комада: Марија Килибарда о тешком периоду кад су сви хтели да буде постане…

3 Године трајало моје распадање до најситнијих комада: Марија Килибарда о тешком периоду кад су сви хтели да буде постане…

Курир 24.03.2021
Водитељка Марија Килибарда (40) не крије да је иза ње тежак период. - Победила сам своје психичке проблеме - признала је Марија Килибарда на почетку, истичући да је успела захваљујући психотерапијама. - Три године је трајало… »

Вести дана »