Повезане вести

Властин љубимац глумцу пожелео последње збогом! Бранко му је био најдражи црвено-бели момак

Властин љубимац глумцу пожелео последње збогом! Бранко му је био најдражи црвено-бели момак

Мондо 24.03.2021
Емотивни опроштај капитена Звезде. Емотивни опроштај капитена Звезде Чувени српски глумац Власта Велисављевић преминуо је у 95. години живота. Легендарни чика Власта изгубио је битку за живот, након што је хоспитализован због… »
Црвено-бели се опростили од свог власте: Знали су те по култним улогама и великом љубави према својој Звезди!

Црвено-бели се опростили од свог власте: Знали су те по култним улогама и великом љубави према својој Звезди!

Мондо 24.03.2021
Црвена звезда се опростила од чувеног глумца и великог навијача овог клуба. Црвена звезда се опростила од чувеног глумца и великог навијача овог клуба. Власта Велисављевић је преминуо у Београду у 95. години, а од легенде… »
“Власта је у 91. години тражио да заигра за Звезду”

“Власта је у 91. години тражио да заигра за Звезду”

Нова 24.03.2021
Кошаркашки и фудбалски клуб Црвена звезда опростили су се од легенде српског глумишта и једног од својих највернијих навијача Власте Велисављевића, који је данас преминуо у 95. години живота од последица коронавируса. “Власта је… »
Власта Велисављевић је од Звезде имао место уз терен, али није хтео да га корсти: Добијао сам батине, све то иде у рок службе…

Власта Велисављевић је од Звезде имао место уз терен, али није хтео да га корсти: Добијао сам батине, све то иде у рок службе…

Спортал блиц 24.03.2021
Данас су стигле тужне вести, преминуо је легендарни глумац у 95. години живота. Велисављевић је рођен 1926, глумом је почео да се бави са 14 година и остварио је око 350 улога на филму позоришту и телевизији. Поред уметности… »
Огласила се звезда: Отишао је наш Власта, велики глумац и највећи Звездаш (фото+видео)

Огласила се звезда: Отишао је наш Власта, велики глумац и највећи Звездаш (фото+видео)

Вечерње новости 24.03.2021
ЛЕГЕНДА српског глумишта и један од највернијих Звездаша Власта Велисављевић, преминуо је 94. години живота од последица корона вируса. Тим поводом, огласила се КК Црвена звезда, чији је велики навијач био Власта. Први навијач… »
Власта је био уз Звезду од оснивања, градио је Маракану, с 93 јој дао пехар, а пецкао је и Партизан

Власта је био уз Звезду од оснивања, градио је Маракану, с 93 јој дао пехар, а пецкао је и Партизан

Вести онлине 24.03.2021
Чувени глумац и велики навијач Црвене звезде, Власта Велисављевић преминуо је у 95. години услед последица коронавируса. Власта Велисављевић је бележио глумачке наступе до самог краја живота, а изузев глумишта, Власта је био… »
"Чак сам и батине добијао због звезде": Чика Власта је обожавао црвено-беле, у 91. се питао - што ми не дају да играм!

"Чак сам и батине добијао због звезде": Чика Власта је обожавао црвено-беле, у 91. се питао - што ми не дају да играм!

Мондо 24.03.2021
Власта Велисављевић је био икона српског глумишта, али и један од најверниих навијача Црвене звезде! Власта Велисављевић је био икона српског глумишта, али и један од најверниих навијача Црвене звезде! Србију је погодила вест о… »
Звезда је за Власту била посебна, гледао је и у 91. години

Звезда је за Власту била посебна, гледао је и у 91. години

Нова 24.03.2021
Одлазак Власте Велисављевића велики је ударац и за Спортско друштво Црвена звезда, посебно за кошаркашку секцију црвено-белих. Власта је био старији од клуба, рођен је 1926. године, нажалост, изгубио је битку против коронавируса… »

Вести дана »