Povezane vesti
Najmilije poginulih čeka najteži petak: Počinje suđenje za audi smrti i nesreću u kojoj su poginuli mali Andrej i otac troje…
Kurir 24.03.2021
NIŠ - Osnovni sud u Nišu zakazao je za petak, 26. mart, početak suđenja N. S. (19) povodom optužbi da je 4. januara vozeći svoj audi izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bulevaru Medijana u tom gradu, u kojoj su stradale dve osobe. Prethodna informacija… »
Niš: Suđenje za tešku saobraćaju nesreću počinje u petak
Nova 24.03.2021
Osnovni sud u Nišu zakazao je za petak, 26. mart, početak suđenja N. S. (19) povodom optužbi da je 4. januara vozeći svoj “audi” izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bulevaru Medijana u tom gradu, u kojoj su stradale dve osobe. Prethodna informacija koja… »
Vesti dana »

"Dva najveća foliranta pobedila u Eliti 8" Ovako je Anđela reagovala kada je Gastoz odneo 100.000
Alo pre 21 minutajoš 34 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane