Povezane vesti

Poslušala sam lečićev snimak, meni ništa više ne treba: Mirjana Karanović o slučaju koji trese Srbiju - Verujem Danijeli

Poslušala sam lečićev snimak, meni ništa više ne treba: Mirjana Karanović o slučaju koji trese Srbiju - Verujem Danijeli

Mondo 24.03.2021
Glumica Mirjana Karanović objasnila razlog zbog kojeg je javno odbila da igra u predstavama s glumcem Branislavom Lečićem i mladoj koleginici Danijeli Štajnfeld koja ga je otpužila za silovanje. Glumica Mirjana Karanović objasnila razlog zbog kojeg… »
Flert nije pristanak na nešto više! Oglasila se Mirjana Karanović pošto je odbila da igra s Lečićem: Ja verujem Danijeli

Flert nije pristanak na nešto više! Oglasila se Mirjana Karanović pošto je odbila da igra s Lečićem: Ja verujem Danijeli

Kurir 24.03.2021
Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a njena koleginica Mirjana Karanović odmah je odreagovala tako što je poslala… »
Uslikan ispred zgrade: Lečić jutros sa naočarima i torbom izašao iz stana, pogledajte kako izgleda nakon optužbi (foto)

Uslikan ispred zgrade: Lečić jutros sa naočarima i torbom izašao iz stana, pogledajte kako izgleda nakon optužbi (foto)

Mondo 24.03.2021
Branislav Lečić jutros izašao iz stana, evo kako izgleda i gde se uputio. Branislav Lečić jutros izašao iz stana, evo kako izgleda i gde se uputio. Glumac Branislav Lečić, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012… »

Vesti dana »