Повезане вести

Послушала сам лечићев снимак, мени ништа више не треба: Мирјана Карановић о случају који тресе Србију - Верујем Данијели

Послушала сам лечићев снимак, мени ништа више не треба: Мирјана Карановић о случају који тресе Србију - Верујем Данијели

Мондо 24.03.2021
Глумица Мирјана Карановић објаснила разлог због којег је јавно одбила да игра у представама с глумцем Браниславом Лечићем и младој колегиници Данијели Штајнфелд која га је отпужила за силовање. Глумица Мирјана Карановић… »
Флерт није пристанак на нешто више! Огласила се Мирјана Карановић пошто је одбила да игра с Лечићем: Ја верујем Данијели

Флерт није пристанак на нешто више! Огласила се Мирјана Карановић пошто је одбила да игра с Лечићем: Ја верујем Данијели

Курир 24.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а њена колегиница Мирјана Карановић одмах је одреаговала… »
Усликан испред зграде: Лечић јутрос са наочарима и торбом изашао из стана, погледајте како изгледа након оптужби (фото)

Усликан испред зграде: Лечић јутрос са наочарима и торбом изашао из стана, погледајте како изгледа након оптужби (фото)

Мондо 24.03.2021
Бранислав Лечић јутрос изашао из стана, ево како изгледа и где се упутио. Бранислав Лечић јутрос изашао из стана, ево како изгледа и где се упутио. Глумац Бранислав Лечић, кога је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је… »

Вести дана »