Povezane vesti

Poslušala sam lečićev snimak, meni ništa više ne treba: Mirjana Karanović o slučaju koji trese Srbiju - Verujem Danijeli

Poslušala sam lečićev snimak, meni ništa više ne treba: Mirjana Karanović o slučaju koji trese Srbiju - Verujem Danijeli

Mondo 24.03.2021
Glumica Mirjana Karanović objasnila razlog zbog kojeg je javno odbila da igra u predstavama s glumcem Branislavom Lečićem i mladoj koleginici Danijeli Štajnfeld koja ga je otpužila za silovanje. Glumica Mirjana Karanović objasnila razlog zbog kojeg… »
Flert nije pristanak na nešto više! Oglasila se Mirjana Karanović pošto je odbila da igra s Lečićem: Ja verujem Danijeli

Flert nije pristanak na nešto više! Oglasila se Mirjana Karanović pošto je odbila da igra s Lečićem: Ja verujem Danijeli

Kurir 24.03.2021
Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a njena koleginica Mirjana Karanović odmah je odreagovala tako što je poslala… »
Uslikan ispred zgrade: Lečić jutros sa naočarima i torbom izašao iz stana, pogledajte kako izgleda nakon optužbi (foto)

Uslikan ispred zgrade: Lečić jutros sa naočarima i torbom izašao iz stana, pogledajte kako izgleda nakon optužbi (foto)

Mondo 24.03.2021
Branislav Lečić jutros izašao iz stana, evo kako izgleda i gde se uputio. Branislav Lečić jutros izašao iz stana, evo kako izgleda i gde se uputio. Glumac Branislav Lečić, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012… »

Vesti dana »

UŽIVO Protest u Kragujevcu: U toku blokada duga 15 sati

UŽIVO Protest u Kragujevcu: U toku blokada duga 15 sati

Radio 021 pre 1 satjoš 57 povezanih
Uhapšen Dragan Tikić i još petnaestak osoba

Uhapšen Dragan Tikić i još petnaestak osoba

NIN pre 21 minutajoš 71 povezana
Medveđa prognoza ukazuje da će zima potrajati

Medveđa prognoza ukazuje da će zima potrajati

Novi magazin pre 27 minutajoš 29 povezanih
Sutra u Srbiji umereno oblačno i suvo vreme

Sutra u Srbiji umereno oblačno i suvo vreme