Povezane vesti

Dačić: Opozicionari ne mogu da se dogovore o nastavku dijaloga, ispada da ja moram da ih molim

Dačić: Opozicionari ne mogu da se dogovore o nastavku dijaloga, ispada da ja moram da ih molim

Blic 24.03.2021
Političke ucene i pritisci u vezi sa međustranačkim dijalogom neće biti prihvaćeni, izjavio je danas predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić. Dačić je naglasio da ga iznenađuje to što evropski posrednici, nakon požurivanja srpskih vlasti da… »
Dačić: Ne zna se kad će početi pregovori sa opozicionim strankama, ima desetak platformi

Dačić: Ne zna se kad će početi pregovori sa opozicionim strankama, ima desetak platformi

Danas 24.03.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman za nastavak dijaloga sa opozicijom, uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta, ali da za sada nema podatak kada će dijalog početi. Dačić, koji je i predsednik… »
Dačić: Ne znam kada će se nastaviti dijalog s opozicijom, ima desetak platformi

Dačić: Ne znam kada će se nastaviti dijalog s opozicijom, ima desetak platformi

N1 Info 24.03.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je spreman za nastavak dijaloga sa opozicijom, uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta, ali da za sada nema podatak kada će dijalog početi. Dačić, koji je i predsednik Socijalističke… »

Vesti dana »