Повезане вести

Дачић: Опозиционари не могу да се договоре о наставку дијалога, испада да ја морам да их молим

Дачић: Опозиционари не могу да се договоре о наставку дијалога, испада да ја морам да их молим

Блиц 24.03.2021
Политичке уцене и притисци у вези са међустраначким дијалогом неће бити прихваћени, изјавио је данас председник Народне скупштине Ивица Дачић. Дачић је нагласио да га изненађује то што европски посредници, након пожуривања… »
Дачић: Не зна се кад ће почети преговори са опозиционим странкама, има десетак платформи

Дачић: Не зна се кад ће почети преговори са опозиционим странкама, има десетак платформи

Данас 24.03.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је спреман за наставак дијалога са опозицијом, уз посредовање представника Европског парламента, али да за сада нема податак када ће дијалог почети. Дачић, који је и… »
Дачић: Не знам када ће се наставити дијалог с опозицијом, има десетак платформи

Дачић: Не знам када ће се наставити дијалог с опозицијом, има десетак платформи

Н1 Инфо 24.03.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је да је спреман за наставак дијалога са опозицијом, уз посредовање представника Европског парламента, али да за сада нема податак када ће дијалог почети. Дачић, који је и… »

Вести дана »