Повезане вести

Премијер Хрватске, председник Сабора и министар здравља вакцинисани АстраЗенеком

Премијер Хрватске, председник Сабора и министар здравља вакцинисани АстраЗенеком

Нови магазин 24.03.2021
Премијер Хрватске Андреј Пленковић, председник Сабора Гордан Јандроковић и министар здравља Вили Берош јутрос су јавно вакцинисани вакцином произвођача АстраЗенака у седишту Владе у Загребу. "Мислим да је упућена снажна порука… »
Премијер Хрватске, председник Сабора и министар здравља јавно вакцинисани Астразенеком

Премијер Хрватске, председник Сабора и министар здравља јавно вакцинисани Астразенеком

Бета видео 24.03.2021
ЗАГРЕБ - Премијер Хрватске Андреј Пленковић, председник Сабора Гордан Јандроковић и министар здравља Вили Берош јутрос су јавно вакцинисани вакцином производјача Астразенака у седишту Владе у Загребу.``Мислим да је упућена… »

Политика 24.03.2021
ЗАГРЕБ - Премијер Хрватске Андреј Пленковић, председник Сабора Гордан Јандроковић и министар здравља Вили Берош јутрос су јавно вакцинисани вакцином произвођача Астразенака у седишту Владе у Загребу. „Мислим да је упућена снажна… »
Пленковић се вакцинисао астразенеком: Придружили му се и Јандроковић и Берош (видео)

Пленковић се вакцинисао астразенеком: Придружили му се и Јандроковић и Берош (видео)

Курир 24.03.2021
Хрватски премијер Андреј Пленковић, министар здравства Вили Берош и председник сабора Гордан Јандроковић вакцинисали су се јутрос у Банским дворима вакцином АстраЗенеке. Први се вакцинисао Јандроковић, затим Пленковић и на крају… »
Пленковић, председник Сабора и министар здравља вакцинисани Астразенеком

Пленковић, председник Сабора и министар здравља вакцинисани Астразенеком

Н1 Инфо 24.03.2021
Премијер Хрватске Андреј Пленковић, председник Сабора Гордан Јандроковић и министар здравља Вили Берош јавно су вакцинисани вакцином производјача Астразенака у седишту Владе у Загребу. „Мислим да је упућена снажна порука према… »

Вести дана »