Povezane vesti
Zašto da koriste zločin i ponižavanje duha zarad popularnosti? Jana Bjelica stala na stranu koleginica koje su priznale…
Kurir 24.03.2021
Jana Bjelica u Pulsu Srbije na Kurir televiziji govorila je o smrti Vlaste Velisavljevića, slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića i seriji u kojoj igra. Glumica kaže da Vlastu nije upoznala, ali da će njegova dela zauvek živeti. "Nažalost ga… »
Tihomir Stanić za Kurir: Srećan sam što sam poznavao Vlastu, moja deca su ga volela, bio je kao dečak
Kurir 24.03.2021
Tihomir Stanić oprostio se od kolege Vlastimira Vlaste Velisavljevića koji je izgubio bitku sa korona virusom u 95. godini. Glumac je za Kurir izjavio da je srećan što je poznavao takvog čoveka, kao i da će Vlasta večno ostati dečak. "Sreċan sam što sam… »
Gorica Popović za kurir o čuvenom vlasti: Ova prokleta bolest uzima ljude, bio je divan glumac
Kurir 24.03.2021
Glumica Gorica Popović oprostio se od kolege Vlaste Velisavljevića, koji je preminuo u 85. godini posle borbe sa korona virusom. "Mnogo sam ga volela, on je bio izvanredan čovek, divan glumac, jedna prosto izuzetna osoba. Strašno mi je žao, bila sam jako… »
Mira Banjac za Kurir posle vlastine smrti: Imali smo istu životnu filozofiju! Javljao mi se tokom teških dana da pita kako sam…
Kurir 24.03.2021
Mira Banjac poslednji put oprostila se sa kolegom Vlastom Velisavljevićem koji je izgubio bitku sa koronom u 95. godini. Glumica je za Kurir otkrila kakav je bio čuveni glumac, ali i da joj se javljao. "Vlasta je proživeo pet života. To su bili tragični… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih
Prve reči Zelenskog o prekidu vatre sa Rusijom: Ima samo jedan uslov za Putina
Mondo pre 2 satajoš 87 povezanih
Novi napad na aerodrom u Rijadu: Prvi snimci eksplozije nakon masakra sa velikim brojem mrtvih (video)
Mondo pre 44 minutajoš 59 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih
Interventna okružila Nemanju Šarovića da ne bi izveštavao sa skupa SNS, sve vreme išao prenos uživo na YT
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane