Povezane vesti
Vi ste pakao, dva kompletna idiota: Tara i Ša popili kritike - "Ja da ne znam šta bilo, j**** bih vam sve po spisku!"
Mondo 24.03.2021
Da vas ne znam, ja bih vam je*** sve po spisku! Da vas ne znam, ja bih vam je*** sve po spisku! Marko Đedović je održao bukvicu Tari i Ša i rekao im da imaju poslednju šansu da se priberu. Đedović je u pušionici razgovarao sa manekenkom i reperom… »
Tara i ša dobili ribanje pred svima! Cimer im sasuo sve u lice: Vi ste najbolesnije osobe ovde i 2 kompletna idiota! (video)
Kurir 24.03.2021
Marko Đedović je tokom jutra bio jako isprovociran ponašanjem Tare Simov i Nenada Aleksića, te ih je tako okupio u prostoriji za pušenje kako bi im sve sasuo u lice. "Tara, postoije stvari koje ti moraš da promeniš, ne možeš tako da se prepireš… »
Vesti dana »

Incident U Nišu: Napadnut predsednik opštine Medijana: Udaren u glavu, policija savladala nasilnika (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 57 minutajoš 11 povezanih

Kako su Srbi stvarali burnu istoriju ultrasa pari sen žermena! Često ekstremni, gotovo uvek u međusobnom sukobu! Naši ljudi su u jenoj od sedam grupa navijača!
Kurir pre 57 minutajoš 33 povezane

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Kina osudila izjavu šefa Pentagona da Peking priprema vojnu intervenciju u Aziji i na Pacifiku
Beta pre 32 minutajoš 15 povezanih