Povezane vesti
Vi ste pakao, dva kompletna idiota: Tara i Ša popili kritike - "Ja da ne znam šta bilo, j**** bih vam sve po spisku!"
Mondo 24.03.2021
Da vas ne znam, ja bih vam je*** sve po spisku! Da vas ne znam, ja bih vam je*** sve po spisku! Marko Đedović je održao bukvicu Tari i Ša i rekao im da imaju poslednju šansu da se priberu. Đedović je u pušionici razgovarao sa manekenkom i reperom… »
Tara i ša dobili ribanje pred svima! Cimer im sasuo sve u lice: Vi ste najbolesnije osobe ovde i 2 kompletna idiota! (video)
Kurir 24.03.2021
Marko Đedović je tokom jutra bio jako isprovociran ponašanjem Tare Simov i Nenada Aleksića, te ih je tako okupio u prostoriji za pušenje kako bi im sve sasuo u lice. "Tara, postoije stvari koje ti moraš da promeniš, ne možeš tako da se prepireš… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Novi napad na netanjahuov dom: Više raketa ispaljeno na rezidenciju izraelskog premijera
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana