Повезане вести

Власта Велисављевић – од логора и Голог отока до глумачке легенде

Власта Велисављевић – од логора и Голог отока до глумачке легенде

Н1 Инфо 24.03.2021
Чувени глумац Властимир Власта Велисављевић преминуо је у 95. години у Београду од последица коронавируса. Током вишедеценијске каријере Велисављевић остварио је чак 350 улога у позоришту, на филму и телевизији, којима је… »
Слобода Мићаловић се огласила после властине смрти: Послала емотивну поруку легенди српског глумишта

Слобода Мићаловић се огласила после властине смрти: Послала емотивну поруку легенди српског глумишта

Вечерње новости 24.03.2021
ГЛУМАЦ Власта Велисављевић преминуо је данас у 95. години живота, након што је неколико дана провео у индукованој коми услед коронавируса. Ова вест потресла је читаву јавност, те су се многи глумци огласили на друштвеним мрежама… »
"Знам како се заразио,: провео је пола дана у Дому здравља" Жена Власте Велисављевића о томе шта се дешавало пре него што је…

"Знам како се заразио,: провео је пола дана у Дому здравља" Жена Власте Велисављевића о томе шта се дешавало пре него што је…

Блиц 24.03.2021
Нада Велисављевић, супруга покојног глумца Власте Велисављевића који је у 95. години преминуо од корона вируса, сматра да се глумац заразио када је ишао да региструје ауто. Власта је прошле недеље примљен у КБЦ "Драгиша… »
"Лепи глоги, могу ли да га помилујем?" Тужна сцена - Власта плаче и мази слику Глоговца у емисији (видео)

"Лепи глоги, могу ли да га помилујем?" Тужна сцена - Власта плаче и мази слику Глоговца у емисији (видео)

Вечерње новости 24.03.2021
ЧУВЕНИ глумац, Власта Велисављевић умро је у 95. години услед корона вируса. Глумац се храбро борио са опаким вирусом, али након неколико дана које је провео у индукованој коми, данас је преминуо. Многе његове колеге погодила… »
Тешко ми је што се нисам опростила од њега: Огласила се Властина супруга Нада - "Волели смо се више од живота"

Тешко ми је што се нисам опростила од њега: Огласила се Властина супруга Нада - "Волели смо се више од живота"

Мондо 24.03.2021
Супруга глумца који нас је напустио у 95. години открива да се до последњег тренутка надала најбољем. Супруга глумца који нас је напустио у 95. години открива да се до последњег тренутка надала најбољем Супруга преминулог… »
Властина Нада: Одлете од мене тако брзо, тужна сам и сама

Властина Нада: Одлете од мене тако брзо, тужна сам и сама

Нова 24.03.2021
Супруга Власте Велисављевића, Нада, с којом је био у браку готово пола века, очајна је због глумчеве смрти, а за Нова.рс је испричала како је провео своје последње дане. “Не знам шта бих вам рекла, толико сам очајна! Он је… »
Преминуо Власта Велисављевић

Преминуо Власта Велисављевић

ОК радио 24.03.2021
Глумац, Власта Велисављевић(94), хоспитализован је пре неколико дана због услед симптома коронавируса. Глумац се храбро борио са опаким вирусом, а како је потврдила супруга Нада, он је изгубио битку. Чувени глумац је прошле… »

Вести дана »