Povezane vesti
Vlasta Velisavljević – od logora i Golog otoka do glumačke legende
N1 Info 24.03.2021
Čuveni glumac Vlastimir Vlasta Velisavljević preminuo je u 95. godini u Beogradu od posledica koronavirusa. Tokom višedecenijske karijere Velisavljević ostvario je čak 350 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji, kojima je obeležio domaću glumačku… »
Sloboda Mićalović se oglasila posle vlastine smrti: Poslala emotivnu poruku legendi srpskog glumišta
Večernje novosti 24.03.2021
GLUMAC Vlasta Velisavljević preminuo je danas u 95. godini života, nakon što je nekoliko dana proveo u indukovanoj komi usled koronavirusa. Ova vest potresla je čitavu javnost, te su se mnogi glumci oglasili na društvenim mrežama i na taj način se… »
"Znam kako se zarazio,: proveo je pola dana u Domu zdravlja" Žena Vlaste Velisavljevića o tome šta se dešavalo pre nego što je…
Blic 24.03.2021
Nada Velisavljević, supruga pokojnog glumca Vlaste Velisavljevića koji je u 95. godini preminuo od korona virusa, smatra da se glumac zarazio kada je išao da registruje auto. Vlasta je prošle nedelje primljen u KBC "Dragiša Mišović", a pre toga obavljao… »
"Lepi glogi, mogu li da ga pomilujem?" Tužna scena - Vlasta plače i mazi sliku Glogovca u emisiji (video)
Večernje novosti 24.03.2021
ČUVENI glumac, Vlasta Velisavljević umro je u 95. godini usled korona virusa. Glumac se hrabro borio sa opakim virusom, ali nakon nekoliko dana koje je proveo u indukovanoj komi, danas je preminuo. Mnoge njegove kolege pogodila je ova vest, a za njega su… »
Teško mi je što se nisam oprostila od njega: Oglasila se Vlastina supruga Nada - "Voleli smo se više od života"
Mondo 24.03.2021
Supruga glumca koji nas je napustio u 95. godini otkriva da se do poslednjeg trenutka nadala najboljem. Supruga glumca koji nas je napustio u 95. godini otkriva da se do poslednjeg trenutka nadala najboljem Supruga preminulog glumca Vlaste… »
Vlastina Nada: Odlete od mene tako brzo, tužna sam i sama
Nova 24.03.2021
Supruga Vlaste Velisavljevića, Nada, s kojom je bio u braku gotovo pola veka, očajna je zbog glumčeve smrti, a za Nova.rs je ispričala kako je proveo svoje poslednje dane. “Ne znam šta bih vam rekla, toliko sam očajna! On je dobio i vakcinu i revakcinu i… »
Preminuo Vlasta Velisavljević
OK radio 24.03.2021
Glumac, Vlasta Velisavljević(94), hospitalizovan je pre nekoliko dana zbog usled simptoma koronavirusa. Glumac se hrabro borio sa opakim virusom, a kako je potvrdila supruga Nada, on je izgubio bitku. Čuveni glumac je prošle nedelje hospitalizovan zbog… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih
Tri žene se bore za prvo mesto, Ivan Marinković ispao iz finala Elite 9: Napeto do samog kraja
Blic pre 49 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 19 minutajoš 1 povezana