Povezane vesti
Brnabić: Poseta Zaječaru nije funkcionerska kampanja
Novi magazin 24.03.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da njen dolazak u Zaječar nije deo funkcionerske kampanje. "Da sam došla prvi put u Zaječar kao predsednica Vlade, onda biste mogli da me optužite za funkcionersku kampanju, ali s obzirom na to da mi… »
Brnabić: Moj dolazak u Zaječar nije funkcionerska kampanja
N1 Info 24.03.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da njen dolazak u Zaječar, gde se u nedelju održavaju lokalni izbori, nije funkcionerska kampanja. „Da sam došla prvi put u Zaječar kao predsednica Vlade, onda biste mogli da me optužite za… »
Brnabić: Zaječar među vodećima u programu "Moja prva plata", 110 mladih dobilo prvo radno mesto
RTS 24.03.2021
Zaječar je među vodećim lokalnim samoupravama u kojima se realizuje program "Moja prva plata", a samo u tom gradu čak 110 mladih dobilo je prvo radno mesto kroz taj program u 64 kompanije, kaže premijerka Ana Brnabić. Ana Brnabić je u Zaječaru posetila… »
Premijerka Ana odgovorila šta radi u Zaječaru: Nije funkcionerska kampanja, ovde sam već 4. put (foto)
Kurir 24.03.2021
ZAJEČAR - Premijerka Ana Brnabić izjavila je da njena današnja poseta Zaječaru nije funkcionerska kampanja, jer nije prvi put u poseti tom gradu, a svaki put kad je dolazila, kao i danas, ističe, reč je bila o važnim i uspešnih projektima u tom gradu, na… »
Ana Brnabić o funkcionerskoj kampanji u Zaječaru (VIDEO)
Danas 24.03.2021
Na pitanje novinara portala Glas Zaječara Miljka Stojanovića da je dva dana pre premijerke, Zaječar posetio predsednik Aleksandar Vučić, pre njega nekoliko ministara, i koliko košta funkcionerska kampanja građane Srbije, Ana Brnabić je kazala da ovo nije… »
Ana Brnabić o funkcionerskoj kampanji: Možete me optužiti za funkcionersku kampanju da je meni ovo prvi put da sam u Zaječaru…
Glas Zaječara 24.03.2021
Na pitanje novinara portala Glas Zaječara Miljka Stojanovića da je dva dana pre premijerke, Zaječar posetio predsednik Aleksandar Vučić, pre njega nekoliko ministara, i koliko košta funkcionerska kampanja građane Srbije, Ana Brnabić je kazala da ovo nije… »
Vesti dana »

EU zabrinuta da će Tramp i Putin samostalno postići dogovor o Ukrajini: U pripremi novi plan
Sputnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Katai je Zvezdin doktor za Superligu: Milojević razigravao pojačanja i klince, Magiko mu dobio meč
Mondo pre 4 minutajoš 44 povezane

Da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka; Makron: Budućnost Ukrajine se ne može odrediti bez Ukrajinaca
RTS pre 4 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih