Повезане вести

Брнабић: Посета Зајечару није функционерска кампања

Брнабић: Посета Зајечару није функционерска кампања

Нови магазин 24.03.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да њен долазак у Зајечар није део функционерске кампање. "Да сам дошла први пут у Зајечар као председница Владе, онда бисте могли да ме оптужите за функционерску кампању… »
Брнабић: Мој долазак у Зајечар није функционерска кампања

Брнабић: Мој долазак у Зајечар није функционерска кампања

Н1 Инфо 24.03.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да њен долазак у Зајечар, где се у недељу одржавају локални избори, није функционерска кампања. „Да сам дошла први пут у Зајечар као председница Владе, онда бисте могли да… »
Брнабић: Зајечар међу водећима у програму "Моја прва плата", 110 младих добило прво радно место

Брнабић: Зајечар међу водећима у програму "Моја прва плата", 110 младих добило прво радно место

РТС 24.03.2021
Зајечар је међу водећим локалним самоуправама у којима се реализује програм "Моја прва плата", а само у том граду чак 110 младих добило је прво радно место кроз тај програм у 64 компаније, каже премијерка Ана Брнабић. Ана Брнабић… »
Премијерка Ана одговорила шта ради у Зајечару: Није функционерска кампања, овде сам већ 4. пут (фото)

Премијерка Ана одговорила шта ради у Зајечару: Није функционерска кампања, овде сам већ 4. пут (фото)

Курир 24.03.2021
ЗАЈЕЧАР - Премијерка Ана Брнабић изјавила је да њена данашња посета Зајечару није функционерска кампања, јер није први пут у посети том граду, а сваки пут кад је долазила, као и данас, истиче, реч је била о важним и успешних… »
Ана Брнабић о функционерској кампањи у Зајечару (ВИДЕО)

Ана Брнабић о функционерској кампањи у Зајечару (ВИДЕО)

Данас 24.03.2021
На питање новинара портала Глас Зајечара Миљка Стојановића да је два дана пре премијерке, Зајечар посетио председник Александар Вучић, пре њега неколико министара, и колико кошта функционерска кампања грађане Србије, Ана… »
Ана Брнабић о функционерској кампањи: Можете ме оптужити за функционерску кампању да је мени ово први пут да сам у Зајечару…

Ана Брнабић о функционерској кампањи: Можете ме оптужити за функционерску кампању да је мени ово први пут да сам у Зајечару…

Глас Зајечара 24.03.2021
На питање новинара портала Глас Зајечара Миљка Стојановића да је два дана пре премијерке, Зајечар посетио председник Александар Вучић, пре њега неколико министара, и колико кошта функционерска кампања грађане Србије, Ана… »

Вести дана »