Повезане вести

Филип Стевановић са Енглезима о Ситију, Гвардиоли, али и Партизановој величини!

Филип Стевановић са Енглезима о Ситију, Гвардиоли, али и Партизановој величини!

Спортске.нет 24.03.2021
Филип Стевановић ће до краја сезоне наступати за Партизан као позајмљен играч, а онда ће се ставити на располагање Пепу Гвардиоли у Манчестер ситију, где ће донети одлуку о томе да ли ће 18 годишњи крилни фудбалер поново негде… »
Била би ми част да ми шеф буде пеп гвардиола: Стевановић гледа сваку утакмицу Ситија - "Лудо је колико су добри!"

Била би ми част да ми шеф буде пеп гвардиола: Стевановић гледа сваку утакмицу Ситија - "Лудо је колико су добри!"

Мондо 24.03.2021
Млади репрезентативац Србије говорио за британске медије. Млади репрезентативац Србије говорио за британске медије. Филип Стевановић је прошле године већ након прослављања 18. рођендан могао да се похвали трансфером каријере -… »
Филип Стевановић: ‘Велика ми је част што ћу играти за Манчестер сити, дивим се Гвардиоли’

Филип Стевановић: ‘Велика ми је част што ћу играти за Манчестер сити, дивим се Гвардиоли’

Хот спорт 24.03.2021
Фудбалер Партизана, Филип Стевановић у јануару је постао играч лидера Манчестер ситија, али је остао на позајмици у Хумској и игра сјајно за екипу Александра Станојевића. За портал ‘Гоал’, Стевановић је говорио о шанси која га… »

Вести дана »