Povezane vesti

Lečić čeka poziv za saslušanje: Glumac kaže da je na raspolaganju tužilaštvu i da će se izboriti za istinu

Lečić čeka poziv za saslušanje: Glumac kaže da je na raspolaganju tužilaštvu i da će se izboriti za istinu

Večernje novosti 24.03.2021
JA, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli silovanje ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu… »
Možda će reći da sam silovao i decu: Oglasio se Branislav Lečić, u petak daje iskaz

Možda će reći da sam silovao i decu: Oglasio se Branislav Lečić, u petak daje iskaz

Večernje novosti 24.03.2021
KAO BOMBA je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld navodno glumac Branislav Lečić. Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak… »
Lečić: Dobio sam poziv da u petak dam iskaz u tužilaštvu povodom optužbi Danijele Štajnfeld

Lečić: Dobio sam poziv da u petak dam iskaz u tužilaštvu povodom optužbi Danijele Štajnfeld

Novi magazin 24.03.2021
Glumac i političar Branislav Lečić najavio je da je dobio poziv da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 7. maja 2012. godine. Lečić je u video izjavi rekao da su ga… »
Lečić dobio poziv da da izjavu u tužilaštvu

Lečić dobio poziv da da izjavu u tužilaštvu

N1 Info 24.03.2021
Glumac i političar Branislav Lečić najavio je da je dobio poziv da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 7. maja 2012. godine. Lečić je u video izjavi rekao da su ga… »
Tužilaštvo saopštilo: Glumac Branislav Lečić u petak daje izjavu policiji povodom optužbi da je silovao Danijelu…

Tužilaštvo saopštilo: Glumac Branislav Lečić u petak daje izjavu policiji povodom optužbi da je silovao Danijelu…

Kurir 24.03.2021
BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić pozvan je da u petak u policiji da izjavu povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da je silovao 2012. godine, rečeno je večeras Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom… »
Lečić: Dobio sam poziv tužilaštva, idem u petak

RTS 24.03.2021
Glumac Branislav Lečić saopštio je da je za petak dobio poziv iz Višeg javnog tužilaštva, a u vezi sa optužbama za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld. Iz Višeg javnog tužilaštva potvrđeno je da je Lečić pozvan u petak u policiji da da… »
VIDEO: Lečić se obratio javnosti povodom optužbi za silovanje, u petak daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu

VIDEO: Lečić se obratio javnosti povodom optužbi za silovanje, u petak daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu

Radio 021 24.03.2021
Glumac i političar Branislav Lečić u video obraćanju rekao je da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao. On je naveo da se protiv njega vodi hajka i da… »

IndeksOnline 24.03.2021
BEOGRAD – Glumac Branislav Lečić saopštio je danas da je za petak dobio poziv iz Višeg javnog tužilaštva, a u vezi sa optužbama za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld. Lečiić je u video snimku još jednom negirao taj čin, primetivši da… »
Lečić pozvan da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu

Lečić pozvan da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu

Nova 24.03.2021
Glumac i političar Branislav Lečić kaže za Danas da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao. Lečić ističe da je pozvan u svojstvu "građanina, a ne… »

Vesti dana »