Повезане вести
Лечић чека позив за саслушање: Глумац каже да је на располагању тужилаштву и да ће се изборити за истину
Вечерње новости 24.03.2021
ЈА, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун изнете. Никада у свом животу нисам починио нити једно кривично дело, а камоли силовање или било које њему сродно или слично дело… »
Можда ће рећи да сам силовао и децу: Огласио се Бранислав Лечић, у петак даје исказ
Вечерње новости 24.03.2021
КАО БОМБА је одјекнула вест да је мистериозни моћник који је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд наводно глумац Бранислав Лечић. Лечић се огласио за домаће медије и открио да је добио позив од Вишег јавног тужилашта у Београду, те… »
Лечић: Добио сам позив да у петак дам исказ у тужилаштву поводом оптужби Данијеле Штајнфелд
Нови магазин 24.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић најавио је да је добио позив да у петак да исказ у Вишем јавном тужилаштву у Београду поводом оптужби колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 7. маја 2012. године. Лечић је у видео изјави… »
Лечић добио позив да да изјаву у тужилаштву
Н1 Инфо 24.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић најавио је да је добио позив да у петак да исказ у Вишем јавном тужилаштву у Београду поводом оптужби колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 7. маја 2012. године. Лечић је у видео изјави… »
Тужилаштво саопштило: Глумац Бранислав Лечић у петак даје изјаву полицији поводом оптужби да је силовао Данијелу Штајнфелд!…
Курир 24.03.2021
БЕОГРАД - Глумац Бранислав Лечић позван је да у петак у полицији да изјаву поводом навода глумице Данијеле Штајнфелд да је силовао 2012. године, речено је вечерас Тањугу у Вишем јавном тужилаштву. Више јавно тужилаштво у… »
Лечић: Добио сам позив тужилаштва, идем у петак
РТС 24.03.2021
Глумац Бранислав Лечић саопштио је да је за петак добио позив из Вишег јавног тужилаштва, а у вези са оптужбама за силовање колегинице Данијеле Штајнфелд. Из Вишег јавног тужилаштва потврђено је да је Лечић позван у петак у… »
ВИДЕО: Лечић се обратио јавности поводом оптужби за силовање, у петак даје исказ у Вишем јавном тужилаштву
Радио 021 24.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић у видео обраћању рекао је да је добио позив од Вишег јавног тужилаштва у Београду да у петак да исказ поводом оптужби глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао. Он је навео да се против њега… »
Лечић: Добио сам позив тужилаштва, идем у петак
ИндексОнлине 24.03.2021
БЕОГРАД – Глумац Бранислав Лечић саопштио је данас да је за петак добио позив из Вишег јавног тужилаштва, а у вези са оптужбама за силовање колегинице Данијеле Штајнфелд. Лечиић је у видео снимку још једном негирао тај чин… »
Лечић позван да у петак да исказ у Вишем јавном тужилаштву
Нова 24.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић каже за Данас да је добио позив од Вишег јавног тужилаштва у Београду да у петак да исказ поводом оптужби Данијеле Штајнфелд да ју је силовао. Лечић истиче да је позван у својству "грађанина, а… »
Вести дана »
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 45 минутајош 9 повезаних
Сирски: Украјинске снаге држе север Покровска, Русија гомила трупе у региону
Политика пре 7 сатијош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана