Povezane vesti
Danijela, reci istinu! Lečić upravo objavio snimak - pričao o njihovom odnosu! (video)
Mondo 24.03.2021
Glumac se javno obratio povodom optužbi za silovanje i poslao poruku Danijeli Štajnfeld. Glumac se javno obratio povodom optužbi za silovanje i poslao poruku Danijeli Štajnfeld. Domaću javnost uzburkala je optužba glumice Danijele Štajnfeld da ju… »
Tužilaštvo reagovalo, Lečić se oglasio! "Zakazano mi je streljanje! Neka objavi ceo snimak"
Mondo 24.03.2021
Ističe da je pozvan u svojstvu građanina. Ističe da je pozvan u svojstvu građanina. Poznati glumac i političar Branislav Lečić kaže da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi glumice Danijele… »
Branislav Lečić u petak u Višem javnom tužilaštvu! Reci istinu Danijela!
Svet plus 24.03.2021
Reci istinu Danijela, poručuje glumac! Branislav Lečić u petak u Višem javnom tužilaštvu! On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao „ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja“. Glumac Branislav Lečić saopštio je danas… »
Možda će sutra reći da sam silovao i decu! Branislav Lečić oglasio se i otkrio da u petak daje iskaz u Višem javnom…
Kurir 24.03.2021
Branislav Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao. - Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu; manji incidenti tokom protestne šetnje (VIDEO)
Insajder pre 19 minutajoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 7 minutajoš 14 povezanih
(FOTO, VIDEO) Blokirani radovi na Starom savskom mostu: Pojavačava se prisustvo policije
Danas pre 44 minutajoš 23 povezane
Hezbollah tvrdi da je pogodio pomorsku bazu Ashdod i Tel Aviv
Al Jazeera pre 49 minutajoš 26 povezanih