Повезане вести

Митрово ремек-дело одјекнуло и у Хрватској!

Митрово ремек-дело одјекнуло и у Хрватској!

Спортске.нет 25.03.2021
Репрезентација Србије синоћ је на ''Рајку Митићу'' савладала Ирску са 3:2 и успешно започела квалификације за пласман на Светско првенство, а јунак тријумфа био је двоструки стрелац Александар Митровић, иако је на терену провео… »
Да ли Србија сме са “ирским” тимом и на Португалце?!

Да ли Србија сме са “ирским” тимом и на Португалце?!

Нова 25.03.2021
Нови селектор, нови почетак и за промену после доста времена неке квалификације су отворене победом. Репрезентација Србије је тријумфом почела операцију "Мундијал у Катару", а упркос бројним проблемима, стигло се до три бода која… »
Најлепши голови виђени на “Маракани”: Митар, Жига, Марадона…

Најлепши голови виђени на “Маракани”: Митар, Жига, Марадона…

Нова 25.03.2021
Александар Митровић је против Ирске (3:2) постигао један од најлепших голова на стадиону "Рајко Митић" свих времена. Мајсторски је поткопао лопту и лобовао голмана Марка Траверса за велику радост навијача Србије. Навијачи нису… »
Велика брука американаца: "Митровић постигао еврогол за Словачку против Ирске"!? (фото)

Велика брука американаца: "Митровић постигао еврогол за Словачку против Ирске"!? (фото)

Вечерње новости 25.03.2021
ФУДБАЛЕРИ Србије савладали су Републику Ирску са 3:2 у првом мечу квалификација за Светско првенство у Катару. Након бледог првог полувремена одлично је Србија играла у другом, преокренула и дошла до победе. Први гол Александра… »
Митровић стигао легендарног Бобека на вечној листи стрелаца

Митровић стигао легендарног Бобека на вечној листи стрелаца

Вести онлине 25.03.2021
Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић, са два гола у синоћњој утакмици против Ирске (3:2) дошао је до 38 погодака за репрезентацију и на вечној листи изједначио се са чувеним Стјепаном Бобеком. Митровић је у игру… »
7 Победа којим смо започињали квалификације: Како су Југославија, сцг и Србија пролазиле кад све крене како треба?

7 Победа којим смо започињали квалификације: Како су Југославија, сцг и Србија пролазиле кад све крене како треба?

Мондо 25.03.2021
У среду смо против Републике Ирске осми пут од распада велике Југославије почели квалификације тријумфом од распада, а ево како смо некада пролазили када је то бивао случај... У среду смо против Републике Ирске осми пут од… »
“А, добар сам тренер” – јесте селекторе, али може и боље

“А, добар сам тренер” – јесте селекторе, али може и боље

Нова 25.03.2021
Не и одличан, магичан, фантастичан, за сада. Добар, врло добар, ако су оцене 1-5, онда 3+, 3 на 4. Није то против Ирске било лоше, али далеко од феноменалног што није спречило бацање нације у транс која се већ пита кад је финале… »
Шта репрезентација треба да уради за пласман на Светско првенство?

Шта репрезентација треба да уради за пласман на Светско првенство?

Данас 25.03.2021
Сигуран пут у Катар са 20 бодова Фудбалери Србије синоћ су против Ирске започели квалификације за Светско првенство у Катару у нади да ће се други пут узастопно пласирати на Мундијал. Последњи пут то је нашој репрезентацији… »
Митар као селектор: Мајсторија српског нападача подестила на Пиксијеву лепотицу од пре три деценије (видео)

Митар као селектор: Мајсторија српског нападача подестила на Пиксијеву лепотицу од пре три деценије (видео)

АЛЕКСАНДАР Митровић је синоћ дао мајсторски гол Ирцима за вођство Србије од 2:1, отворио пут ка победи на старту квалификација за Мундијал у Катару и тај мајксторски лоб ударац ће дуго да се препричава. Занимљиво је да је давне… »
Митар велики - обуче грб Србије и постане светска класа: Хрватима дао са 19, свађао се са Брихом и "боцнуо" на Маракани!

Митар велики - обуче грб Србије и постане светска класа: Хрватима дао са 19, свађао се са Брихом и "боцнуо" на Маракани!

Мондо 25.03.2021
Оно што је Александар Митровић успео да уради са само 26 година је вредно аплауза. И тек ћемо му аплаудирати... Оно што је Александар Митровић успео да уради са само 26 година је вредно аплауза. И тек ћемо му аплаудирати… »
Ирци очајни након пораза: Нису нам свирали чист пенал!

Ирци очајни након пораза: Нису нам свирали чист пенал!

Хот спорт 25.03.2021
Тренер Ираца Стивен Кени огорчен је на судију Давидеа Масу што није свирао пенал из Ирску. Наиме, иако је репрезентација Србије била много бољи ривал, Кени сматра да је у другом полувремену требао да буде свиран пенал за његову… »
Влаховић шири оптимизам: Имамо шансе и против Португалије

Влаховић шири оптимизам: Имамо шансе и против Португалије

Моззарт спорт 25.03.2021
“Срећан сам због гола, још више због победе”, каже млади нападач. Тражила је фудбалска Србија да Душан Влаховић добије шансу против Републике Ирске. Просто, у сјајној је голгетерској форми и заслуживао је да му се укаже прилика… »
Ни Португалце не брине игра: Важна је само победа, са Србијом ће бити другачије

Ни Португалце не брине игра: Важна је само победа, са Србијом ће бити другачије

Моззарт спорт 25.03.2021
Фернандо Сантос не мари за уметнички дојам. Само 1:0 против слабашног Азербејџана. Није баш Португалија почела квалификације за Светско првенство онако како се надала, мада се прописно испромашивала у мечу првог кола. Резултат… »
Влаховић: Почетак за пожелети, веома важна победа

Влаховић: Почетак за пожелети, веома важна победа

Спортски журнал 25.03.2021
Србија је победила Ирску са 3:2 на почетку квалификација за Светско првенство. Фудбалски репрезентативци Србије рекли су да је победа над Ирском веома важна и да је почетак квалификација "за пожелети". "Није могло боље да се… »
Ирци криве судије: Нису нам свирали чист пенал, не бисмо изгубили да јесу

Ирци криве судије: Нису нам свирали чист пенал, не бисмо изгубили да јесу

Моззарт спорт 25.03.2021
Тренер Стивен Кени огорчен на судију Давидеа Масу. Гол из прве шансе и онда бункер без било какве исказане намере да се фудбал игра. Није да је Србија блистала, посебно не у првих 35 минута утакмице, али Република Ирска ама баш… »
Фудбалска поезија Тадића: Радио Ирцима шта је хтео

Фудбалска поезија Тадића: Радио Ирцима шта је хтео

Нова 25.03.2021
Душан Тадић ће дуго памтити први меч као капитен "орлова", а у Србији ће се барем до суботе и меча са Португалом причати о томе како је Ирска пала на плећа (3:2). Бриљирао је Тадић и још једном показао због чега је један од… »
Влаховић Митру: Фали ти још 1 гол за рекорд? Идемо по њега

Влаховић Митру: Фали ти још 1 гол за рекорд? Идемо по њега

Нова 25.03.2021
Репрезентација Србије савладала је Ирску са 3:2 у првом колу квалификација за Светско првенство, а након сусрета је Душан Влаховић открио колико је добра атмосфера у тиму. Влаховић је постигао гол за 1:1, а онда су уследила два… »
"Шта да вам кажем, добар сам тренер!" Како нам је Пикси вратио осмех на лице и веру да Србија зна да игра фудбал: Митровић…

"Шта да вам кажем, добар сам тренер!" Како нам је Пикси вратио осмех на лице и веру да Србија зна да игра фудбал: Митровић…

Спортал блиц 25.03.2021
Пре него што је почела утакмица 1. кола квалификација за Светско првенство у Дохи између Србије и , један од коментара на који смо наишли на нету, гласио је: - Нема боље хумористичке серије од ! Када је нови селектор обелоданио… »
Потврда да дувају неки нови ветрови у Србији! Душан Влаховић открио шта је шапнуо Александру Митровићу након голова за нокаут…

Потврда да дувају неки нови ветрови у Србији! Душан Влаховић открио шта је шапнуо Александру Митровићу након голова за нокаут…

Спортал блиц 25.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије отворила је квалификације за Светкско првенство које се наредне године игра у Катару. Херој тријумфа "орлова" је нападач Александар Митровић, који је постигао два гола и с укупно 38 до сада за… »
Задовољство после Ирске – Португала се не бојимо

Задовољство после Ирске – Португала се не бојимо

Нова 25.03.2021
Веома важна три бода, увек је прва утакмица најтежа. Имали смо мало времена да се спремимо и презадовољан сам великом жељом код играча, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић после победе против… »
Фудбал, Србија и квалификације: Пиксијев деби – преокрет, мајсторије Митровића и победа над Ирском

Фудбал, Србија и квалификације: Пиксијев деби – преокрет, мајсторије Митровића и победа над Ирском

Данас 25.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије победила је у Београду Републику Ирску са 3:2 на почетку квалификација за Светско првенство 2022. године, а некадашњи прослављени репрезентативац Драган Стојковић Пикси дебитовао је на месту… »
Питао сам митра да ли је најбољи стрелац у историји: Влаховић броји до рекорда - "Фали ти још 1? Ајмо онда по њега!"

Питао сам митра да ли је најбољи стрелац у историји: Влаховић броји до рекорда - "Фали ти још 1? Ајмо онда по њега!"

Мондо 25.03.2021
Сјајно заједништво влада у селекцији Србије. Сјајно заједништво влада у селекцији Србије. Репрезентација Србије на најбољи могући начин започела је квалификације за Светско првенство 2022. године, победом у Београду над… »
Тадић "нишани" легенде: Капитен Србије прети да постане играч са највише утакмица у репрезентацији

Тадић "нишани" легенде: Капитен Србије прети да постане играч са највише утакмица у репрезентацији

КРЕНУЛА је репрезентација Србије синоћ против Ирске у нову пустоловину звану квалификације за Светско првенство 2022 у Катару, са љубимцем нације Драганом Стојковићем на челу. Али, и са новим капитеном Душаном Тадићем, који се… »
Мучио се и Португал са азербејџаном! Хет-трик асистенција Тадића оправдање за 3:2 - Тек три дана смо заједно!

Мучио се и Португал са азербејџаном! Хет-трик асистенција Тадића оправдање за 3:2 - Тек три дана смо заједно!

Мондо 25.03.2021
"Идемо корак по корак. Следи Португал, много великих имена, али морамо да верујемо у себе", рекао је Тадић после меча. "Идемо корак по корак. Следи Португал, много великих имена, али морамо да верујемо у себе", рекао је Тадић… »
Влаховић: Питао сам Митра да ли је најбољи стрелац у историји и поручио му да идемо по рекорд

Влаховић: Питао сам Митра да ли је најбољи стрелац у историји и поручио му да идемо по рекорд

Моззарт спорт 25.03.2021
"Сви знамо колико Митар даје себе, колико му је драго кад дође да игра за репрезентацију. Када је дао други гол, пришао сам му и питао га да ли је постао најбољи у историји. Рекао ми је да му фали још један, па сам му поручио да… »
Тадић: Било добрих и лоших ствари, ово је подстрек

Тадић: Било добрих и лоших ствари, ово је подстрек

Данас 25.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије победила је вечерас Ирску са 3:2, на почетку квалификација за Светско првенство. Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да је у вечерашњој утакмици са Ирском било добрих и… »
Митровић: “Феноменално, ово ми је најлепши гол у каријери”

Митровић: “Феноменално, ово ми је најлепши гол у каријери”

Нова 25.03.2021
Александар Митровић је ушао са клупе и постао херој у победи репрезентације Србије против Републике Ирске у првом колу квалификација за Светско првенство у фудбалу. Посебно је био ефектан први када је лобовао голмана противника… »
Митровић излечио ране и Србију: Стојковић дебитовао победом - "Митровићу сам рекао да заборави прошлост!"

Митровић излечио ране и Србију: Стојковић дебитовао победом - "Митровићу сам рекао да заборави прошлост!"

АЛЕКСАНДАР Митровић и Душан Тадић су погурали Србију ка Светском првенству у Катару! Фудбалери Србије су победом против Републике Ирске 3:2 (1:1) почели квалификације за највеће такмичење на свету, почастили новог селектора… »
Голови за историју Србије! Александар Митровић стигао "недодирљивог рекордера" и постао наш најбољи стрелац свих времена!

Голови за историју Србије! Александар Митровић стигао "недодирљивог рекордера" и постао наш најбољи стрелац свих времена!

Спортал блиц 24.03.2021
Головима које је Александар Митровић дао Ирцима, не само да је одушевио све наше љубитеље фудбала, већ је њима исписао нову страницу историје српског фудбала. Митровић, који је у игру ушао у 63. минуту меча мундијалских… »
"Наметнуо нам је то!" Митровић после драме са Ирцима открио тајну - ево шта Пикси тражи од сваког члана репрезентације Србије!…

"Наметнуо нам је то!" Митровић после драме са Ирцима открио тајну - ево шта Пикси тражи од сваког члана репрезентације Србије!…

Спортал блиц 24.03.2021
Заблистао је у драматичном тријумфу на старту квалификација, па открио какав је нови селектор и шта тражи од "орлова". Александар Митровић је са два поготка, уз троструког асистента, Душана Тадића, био најзаслужнији за победу… »
Е,: то се чекало! Драган Стојковић Пикси открио чиме су га репрезентативци Србије одушевили када су примили гол од Ираца!

Е,: то се чекало! Драган Стојковић Пикси открио чиме су га репрезентативци Србије одушевили када су примили гол од Ираца!

Спортал блиц 24.03.2021
Није му било лако на селекторском дебију, али је крај дочекао насмејан. је на првом мечу као стратег Србије остварио драматичну победу против Републике Ирске (3:2), после чега није крио задовољство. "Ово су веома важна три бода… »
Стојковић после прве победе на клупи Србије: Важна три бода, презадовољан сам жељом играча

Стојковић после прве победе на клупи Србије: Важна три бода, презадовољан сам жељом играча

Вечерње новости 24.03.2021
ФУДБАЛСКА репрезентација Србије победом је почела започела квалификације за Светско првенство 2022. године у Катару. Утиске после утакмице изнео је селектор Драган Стојковић Пикси. Нови тренер "орлова" је истакао да је задовољан… »
Јоветић режирао преокрет против летоније: Турска понизила Холандију

Јоветић режирао преокрет против летоније: Турска понизила Холандију

Репрезентација Црне Горе савладала је у гостима Летонију са 2:1 на старту квалификација за Светско првенство у Катару. Домаћи су повели у 40. минуту, голом Икаунијекса. Ипак, Црна Гора је изједначила већ у наредном, преко Стевана… »
Огласио се Партизан након победе Србије: "Овако то раде момци из наше омладинске школе"

Огласио се Партизан након победе Србије: "Овако то раде момци из наше омладинске школе"

СРБИЈА је савладала репрезентацију Ирске резултатом 3:2, а сва три гола продукт су фудбалера који су поникли у Партизану. Црно-бели у први план истакли своје бивше играче, стрелце у дуелу против Републике Ирске Партизан је… »
Тадић: Било је и добрих и лоших ствари! Желимо да вратимо веру у српски фудбал!

Тадић: Било је и добрих и лоших ствари! Желимо да вратимо веру у српски фудбал!

ФУДБАЛЕРИ Србије савладали су Ирску након узбудљиве утакмице 3:2. После 11 година успели су наши фудбалери да победе на отварању квалификација. Након меча Душан Тадић прокоментарисао је меч. - Покушали смо да урадимо шта мистер… »
Митровић: Прва победа на старту од када сам ту! О првом голу: Пробао сам, испало је феноменално.

Митровић: Прва победа на старту од када сам ту! О првом голу: Пробао сам, испало је феноменално.

АЛЕКСАНДАР Митровић је за десетак минута израстао у хероја репрезентације. Ушао је у 63. минуту Митровић када је Србија била на "нули" при 1:1, а већ десетак минута касније својим 38. голом у репрезентацији стигао је Стјепана… »
За шпице! Александар Митровић постигао голчину и скинуо проклетство! После једног од најлепших у каријери, "спаковао" Ирцима…

За шпице! Александар Митровић постигао голчину и скинуо проклетство! После једног од најлепших у каријери, "спаковао" Ирцима…

Спортал блиц 24.03.2021
Србија је кренула у поход на Светско првенство, а на том путу први ривал је Република Ирска. Повели су гости у 18. минуту голом Брауна, изједначио је у 40. Влаховић, а онда - на сцену ступа Александар Митровић. Нападач Фулама је… »
Овако је Србија постигла први гол у Пиксијевом мандату: Мат у три потеза Младеновића, Тадића и мајсторска реализација Душана…

Овако је Србија постигла први гол у Пиксијевом мандату: Мат у три потеза Младеновића, Тадића и мајсторска реализација Душана…

Спортал блиц 24.03.2021
Фудбалска репрезентација Србија започела је нови квалификациони циклус, за пласман Светско првенство наредне године у Катару. Ривал "орловима" је Република Ирска, која је дошла до предности у 18. минуту након што је на центаршут… »
Пикси није могао да сакрије емоције! Реакција новог селектора током интонирања химне одушевила Србију!

Пикси није могао да сакрије емоције! Реакција новог селектора током интонирања химне одушевила Србију!

Спортал блиц 24.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије поново је на почетку, на новом квалификационом путу. Орлови ће предвођени новим селектором, Драганом Стојковићем Пиксијем, те делимично измењеним тимом покушати да се домогну пласмана на Светско… »
Хладан туш на "маракани": Ирска голом Брауна повела против Србије (видео)

Хладан туш на "маракани": Ирска голом Брауна повела против Србије (видео)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије примила је гол од Ирске, а стрелац је био Браун. Играо се 18. минут када је играч Престона савладао Марка Дмитровића. Калум Робинсон је добро центрирао са леве стране, а на десној је Алан Браун… »

Вести дана »