Повезане вести
Вучић: Ђилас има рачуне, а надлежни ће рећи има ли кривична дела
Курир 25.03.2021
Када је реч о Ђиласу, Вучић каже да је он када је био на власти украо много пара и да то пише у АПР на основу података које је сам Ђилас пријављивао о приходима од скоро 700 милиона евра. БЕШКА - Председник Србије Александар… »
Вучић: Ђилас има рачуне у иностранству, на надлежним да утврде да ли је то кривично дело
Бета 25.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да он зна да председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас има банковне рачуне у иностранству, али да је на надлежним органима да утврде да ли је то кривично дело, да… »
Вучић: Утврдити да ли је Ђилас учинио кривично дело
Нова 25.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да он зна да председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас има банковне рачуне у иностранству, али да је на надлежним органима да утврде да ли је то кривично дело, да… »
"Тужиоци ће да раде свој посао": Вучић одговорио на провокацију о Ђиласу - Дали сте себи за право да будете и тужиоци и…
Вечерње новости 25.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је данас на питање о рачунима Драгана Ђиласа у Хонгконгу, на Маурицијусу и у Швајцарској. - Ја нисам тужилац, али имам свој мозак, али сте ви себи дали за право да будете и тужиоци и… »
Ђилас: Не би ме чудило да ме приведу
Нова 25.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да никад у животу није имао никакве оф шор рачуне, али да ова власт покушава да направи од њега највећег лопова па га не би чудило ни да га приведу. “Све што имам… »
Ђилас: Све је то чист фалсификат, али праве годинама од мене лопова и не би ме чудило да ме приведу
Данас 25.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да никад у животу није имао никакве офшор рачуне, али да ова власт покушава да направи од њега највећег лопова па га не би чудило ни да га приведу. „Све што имам… »
Ђилас: Годинама покушавају да направе лопова од мене, не би чудило да ме приведу
Н1 Инфо 25.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да никад у животу није имао никакве офшор рачуне, али да ова власт покушава да направи од њега највећег лопова па га не би чудило ни да га приведу. „Све што имам… »
Вести дана »
Гаспром: НИС наставља сопствену производњу, што му омогуц́ава да направи резерве сировина
Спутник пре 27 минутајош 32 повезане
Ненајављена делегација Министарства културе у Заводу и чепркање по серверима: Брисање Генералштаба из регистра?
Машина пре 1 сатјош 44 повезане
Усвојен буџет и још 57 тачака дневног реда: Гас и нафта, Антонијевић, уџбеници - шта је све усвојено
НИН пре 42 минутајош 54 повезане