Povezane vesti
Izgubila sam sebe, nisam imala pojma kako: Mariju Kilibardu je ovo dugo bolelo - "Videla sam to u očima roditelja"
Mondo 25.03.2021
Voditeljka otkrila šta joj je pomoglo tokom teškog perioda, pa spomenula i partnera. Voditeljka otkrila šta joj je pomoglo tokom teškog perioda, pa spomenula i partnera. Atraktivna voditeljka Marija Kilibarda ne krije da je iza nje izuzetno izazovan… »
Ne računa se ako nemam posao, fakultet, dete i muža Marija Kilibarda se jela od muke, ogolila dušu, roditeljima je zabranila…
Kurir 25.03.2021
Voditeljka Marija Kilibarda ne krije da je iza nje izuzetno izazovan period u kojem su je najviše pogađala očekivanja ljudi koji je okružuju. - Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića. Sve me je bolelo zato što nisam bila nešto što… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Kako su beogradske sudije za prethodni postupak Višeg suda uzdrmale igrokaz režima
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 11 minutajoš 32 povezane

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 63 povezane

Pritvor poslaniku i aktivistkinji opozicionog Pokreta slobodnih građana iz Novog Sada
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 19 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 51 povezana