Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Radio 021 25.03.2021
Delovi Petrovaradina nemaju vode zbog havarije. Ulica Pavla Jurišića Šturma i okolne ulice bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Ulice Karolja Seleša i Dr Jovana Raškovića u petak bez vode
Dnevnik 25.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u petak od 9 do 14 sati biti ulice Karolja Seleša i Dr Jovana Raškovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Ulice Dr Jovana Raškovića i Karolja Seleša u petak pet sati bez vode
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 26. marta, od 9 do 14 sati biti ulice Dr Jovana Raškovića i Karolja Seleša u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Pavla Jurišića Šturma i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti ulice Save Vukovića i Zemljane ćuprije u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Na današnji dan pre 26 godina počela je NATO agresija na SRJ: Kragujevac na meti napada bio 11 puta
Infozija pre 17 minutajoš 21 povezana

Oglasio se MUP povodom nasilja u Čačku: Policija identifikovala 6 aktera tuče na gradskom trgu
Kurir pre 29 minutajoš 9 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih

Američki izaslanik za Bliski istok: Hamas je odgovoran za obnovljene borbe u Gazi
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih