Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Radio 021 25.03.2021
Delovi Petrovaradina nemaju vode zbog havarije. Ulica Pavla Jurišića Šturma i okolne ulice bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Ulice Karolja Seleša i Dr Jovana Raškovića u petak bez vode
Dnevnik 25.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u petak od 9 do 14 sati biti ulice Karolja Seleša i Dr Jovana Raškovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Ulice Dr Jovana Raškovića i Karolja Seleša u petak pet sati bez vode
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 26. marta, od 9 do 14 sati biti ulice Dr Jovana Raškovića i Karolja Seleša u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Pavla Jurišića Šturma i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti ulice Save Vukovića i Zemljane ćuprije u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počeo specijalni program na blokadama, pevao hor, a čekaju se govornici
Nova pre 5 minutajoš 52 povezane
Desetine hiljada ljudi podržale studente u blokadi mostova u Novom Sadu
BBC News pre 10 minutajoš 105 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 1 satjoš 44 povezane
Izrael oslobodio Palestinace iz svojih zatvora, a Hamas trojicu talaca u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 5 satijoš 21 povezana