Повезане вести

Љубомир Обрадовић: Лакше ме је било сменити без Игара

Љубомир Обрадовић: Лакше ме је било сменити без Игара

Данас 25.03.2021
Одлазећи селектор за Данас износи своју истину о проблемима у женској рукометној репрезентацији Србије После пораза од Мађарске у кључној утакмици квалификација за Олимпијске игре, поједине репрезентативке и председница… »
Наставља се рат председнице РСС и селектора Обрадовића: ‘Зна и сама да је провела више времена у кафани него ја’

Наставља се рат председнице РСС и селектора Обрадовића: ‘Зна и сама да је провела више времена у кафани него ја’

Хот спорт 25.03.2021
Председница РСС Милена Делић подигла је прашину у српској јавности изјавом да је требало раније да смени селектора женске селекције Љубомира Обрадовића. После неуспеха националног тима у квалификацијама за Олимпијске игре… »
Рукометашице добиле ривале у квалификацијама за ЕП, али то није највећи проблем у овом тренутку...

Рукометашице добиле ривале у квалификацијама за ЕП, али то није највећи проблем у овом тренутку...

Спортске.нет 25.03.2021
Женска рукометна репрезентација Србије у квалификацијама за Европско првенство 2022. године, које ће одржати у Словенији, Црној Гори и Северној Македонији, играће у Групи 6 са селекцијама Шведске, Исланда и Турске. Бранилац… »
Немају цену дечије сузе, памћење нико не сме да нам узме: Навијачи Звезде послали поруку на годишњицу бомбардовања (видео)…

Немају цену дечије сузе, памћење нико не сме да нам узме: Навијачи Звезде послали поруку на годишњицу бомбардовања (видео)…

Вечерње новости 25.03.2021
ВАЗДУШНИ напади НАТО снага на Србију, односно тадашњу СРЈ, почели су на 24. марта пре 22 године. За 78 дана погинуло је између 1.200 и 2.500 људи. Спортисти и спортски колективи обележили су овај дан у складу са могућностима… »
Жреб за ЕП: Србија против Шведске, Исланда и Турске

Жреб за ЕП: Србија против Шведске, Исланда и Турске

Н1 Инфо 25.03.2021
Црна Гора, Словенија и Северна Македонија 2022. године биће домаћини Европског првенства за рукометашице. У Бечу је обављен жреб за квалификације у којима ће наступити 24 селекције подељене у шест група, а пласман на смотру… »
Србија са Шведском: Рукометашице сазнале ривалке у квалификацијама за ЕП 2022. у Словенији, с. Македонији и Црној Гори

Србија са Шведском: Рукометашице сазнале ривалке у квалификацијама за ЕП 2022. у Словенији, с. Македонији и Црној Гори

ЖРЕБ по мери за наше рукометашице у квалификацијама за ЕП од 4. до 20. новембра 2022. у Словенији, Северној Македонији и Црној Гори. Српкиње су у групи 6, где ће се за прва два места борити са Шведском, Исландом и Турском… »
Љубомир Обрадовић за "новости": Нису смели да ме смене

Љубомир Обрадовић за "новости": Нису смели да ме смене

ЉУБОМИР Обрадовић сматра да нови Управни одбор РС Србије није имао храбрости да га крајем децембра или почетком јануара смени са места селектора женске селекције и преузме одговорност за учинак на квалификационом турниру за… »

Вести дана »