Povezane vesti
Jesmo li svi mi žrtvovani
Politika 25.03.2021
Bolne teme društvenog života deo su predstave kompanije „Zapala danca” iz Katanije, koja nastupa večeras u Madlenianumu. Nasilje nad ženama, potom religiozni i ekonomski fundamentalizam su neka od aktuelnih pitanja koja postavlja Roberto Zapala… »
Italijanska trupa na BFI, komad „A. jesmo li svi mi žrtvovani?“
N1 Info 25.03.2021
Plesna predstava “A. jesmo li svi mi žrtvovani?” italijanske kompanije “Zappala Danza” iz Katanije koreografa Roberta Zapala biće izvedena večeras na sceni Opere i teatra Madlenianum u okviru 18. Beogradskog festivala igre (BFI). Ova pozorišna trupa je… »
Sicilijanski koreograf Roberto Zapala: Ne zanima me mafija
Nova 25.03.2021
Interesantna mi je ta autentična posvećenost, poštovanje svetosti i svetice, to mi je važno, a ne ekonomija ili mafija, kaže za Nova.rs italijanski koreograf Roberto Zapala o svom komadu "A. jesmo li svi žrtvovani", zasnovanom na procesiji na praznik… »
Savremena koreografija u čast Svete Agatije
Danas 25.03.2021
Na 18. BFI večeras gostuje kompanija Zapala Danca iz Katanije „Punoletni“ 18. Beogradski festival igre večeras se nastavlja na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum gostovanjem poznate italijanske plesne kompanije Zapala Danca iz Katanije sa komadom… »
Vesti dana »
Avion pukao na pola nakon sudara na pisti; Ima mrtvih i povređenih; Sve je u blokadi FOTO/VIDEO
B92 pre 16 minutajoš 20 povezanih
Radoje Čupić je poslednje godine života proveo na selu: Ovako je glumac govorio o penzionerskim danima, grad je napustio, ali je do kraja radio
Kurir pre 51 minutajoš 15 povezanih
Tesni izbori u Sloveniji: Golob odneo većinu glasova, Janša sumnja u rezultate
NIN pre 56 minutajoš 15 povezanih
Počinje prijavljivanje za upis prvaka: termini preko eUprave do kraja maja
Ozon pre 41 minutajoš 11 povezanih
Ističe rok Trumpovog ultimatuma Iranu, Izrael upozorava na 'nedelje' borbi
Slobodna Evropa pre 57 minutajoš 11 povezanih