Повезане вести

Лазетић продужио уговор са Звездом на три године

Лазетић продужио уговор са Звездом на три године

Спортски журнал 25.03.2021
Фудбалер Црвене звезде Марко Лазетић потписао је нови трогодишњи уговор. "Заиста сам пресрећан и драго ми је што клуб верује у мене. Надам се да ћу оправдати поверење добрим играма у црвено-белом дресу. Радује ме чињеница да… »
Велики потпис на ‘Маракани’: Талентовани нападач ставио параф на нови уговор!

Велики потпис на ‘Маракани’: Талентовани нападач ставио параф на нови уговор!

Хот спорт 25.03.2021
Велики посао Црвене звезде! Сјајни млади талентовани нападач Марко Лазетић рођен 2004. године, потписао је нови уговор са Црвеном звездом. Он је потписао уговор на три године, односно до лета 2024. године. ‘Заиста сам пресрећан и… »
Ушао у историју, отишао у Графичар, па добио уговор: У Звезди верују у талентованог нападача

Ушао у историју, отишао у Графичар, па добио уговор: У Звезди верују у талентованог нападача

Мондо 25.03.2021
"Мој сан је да будем најбољи стрелац Звезде и од тога никад не одступам" "Мој сан је да будем најбољи стрелац Звезде и од тога никад не одступам" Талентовани фудбалер Црвене звезде Марко Лазетић потписао је данас нови… »
Нови уговор за талентованог нападача, Звезда чува Лазетића

Нови уговор за талентованог нападача, Звезда чува Лазетића

Нова 25.03.2021
Марко Лазетић, талентовани нападач Црвене звезде и један од највећих талената у региону из генерације 2004. продужио је уговор са шампионом Србије за још три године. Лазетић је са 16 година заиграо за сениорску екипу Црвене… »
Звезда мисли на будућност: Млади нападач продужио уговор са црвено-белима

Звезда мисли на будућност: Млади нападач продужио уговор са црвено-белима

Вечерње новости 25.03.2021
ТАЛЕНТОВАНИ нападач рођен 2004. године - Марко Лазетић продужио је уговор на још три године са Црвеном звездом за коју је крајем новембра прошле године дебитовао. Лазетић који важи за једног од најталентованијих фудбалера у… »
Звездин топ проспект: Лазетић до 2024.

Звездин топ проспект: Лазетић до 2024.

Моззарт спорт 25.03.2021
Продужен уговор са нападачем из класе 2004. Није још сазрео за врхунски фудбал, али у Љутице Богдана су уверени да је само питање тренутка. Отуд данас и званична потврда да је Марко Лазетић, 17-годишњи нападач Црвене звезде… »

Вести дана »