Povezane vesti
Suma posle istorijskog gola poslao poruku ''Grobarima''
Sportske.net 25.03.2021
Sejduba Suma je juče svojim golom doneo pobedu Gvineji nad selekcijom Malija, za plasman na Kup afričkih nacija, a dan posle obratio se video-porukom svim navijačima Partizana. ''Pozdrav svim navijačima u Srbiji. Veoma sam ponosan i srećan što sam… »
Sejduba Suma se zahvalio na podršci navijačima u Srbiji: ‘Srećan sam i ponosan’! (video)
Hot sport 25.03.2021
Sejduba Suma se obratio svim navijačima u Srbiji nakon velike pobede Gvineje i kvalifikaciji na afrički Kup nacija nakon njegovog pobedonosnog pogodka. Rekao je da je srećan što je uspeo da postigne pobedonosni gol i da je ponosan na svoj tim… »
Suma odveo Gvineju na Kup afričkih nacija, pa se javio: Ponosan sam, sad me s Partizanom čekaju važne utakmice! (video)
Mondo 25.03.2021
Njegov pogodak je sve rešio. Njegov pogodak je sve rešio. Sejduba Suma je odveo Gvineju na Kup afričkih nacija! Fudbaler Partizana je briljirao u sredu na meču protiv Malija. On je u finišu meča postigao pobedonosni gol za Gvineju i za izuzetno… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 5 satijoš 1 povezana