Повезане вести
Вучић: Дјилас има рачуне у иностранству, на надлежним да утврде да ли је то кривично дело
Бета видео 25.03.2021
НОВИ САД - ``Нисам тужилац, али имам мозак. А ви себи дали за право да будете тужиоци и браниоци и да имате право на све``, казао је председник Србије Александар Вучић обраћајући се новинару који је поставио питање, након… »
"Дали сте себи за право да будете и тужиоци и браниоци" Вучић одсечно одговорио на провокацију о Ђиласу
Србија данас 25.03.2021
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на питање о рачунима Драгана Ђиласа у Хонгконгу, на Маурицијусу и у Швајцарској. - Ја нисам тужилац, али имам свој мозак, али сте ви себи дали за право да будете и тужиоци и… »
Вести дана »
Марта Кос пренела Ани Брнабић забринутост ЕУ због корака власти Србије да сузбију независно судство
Радио сто плус пре 2 сатајош 29 повезаних
Отровала више паса, па их бацила у бунар: Жена (50) из Алексинца осумњичена за убијање и злостављање животиња
Невсмакс Балканс пре 38 минутајош 37 повезаних
Потписан уговор са Азвиртом о пројектовању и изградњи брзе саобраћајнице Осмех Војводине
Нова економија пре 4 сатијош 30 повезаних
Огласило се Министарство културе: Пожар на крову павиљона Србије у Венецији не одлаже свечано отварање
Блиц пре 5 сатијош 28 повезаних