Povezane vesti
Vučić: Djilas ima račune u inostranstvu, na nadležnim da utvrde da li je to krivično delo
Beta video 25.03.2021
NOVI SAD - ``Nisam tužilac, ali imam mozak. A vi sebi dali za pravo da budete tužioci i branioci i da imate pravo na sve``, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se novinaru koji je postavio pitanje, nakon obilaska radova na brzoj pruzi… »
"Dali ste sebi za pravo da budete i tužioci i branioci" Vučić odsečno odgovorio na provokaciju o Đilasu
Srbija danas 25.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na pitanje o računima Dragana Đilasa u Hongkongu, na Mauricijusu i u Švajcarskoj. - Ja nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci. Ja sam bio… »
Vesti dana »

Protesti u Beogradu i Novom Sadu: Blokirana Ulica kneza Miloša, jake policijske snage raspoređene na Novom Beogradu (video)
Blic pre 8 minutajoš 47 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

Prerađivačka industrija dominira, RZS: Promet u industriji u junu veći za 8,3 odsto nego u junu prošle godine
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih