Povezane vesti
Vučić: Djilas ima račune u inostranstvu, na nadležnim da utvrde da li je to krivično delo
Beta video 25.03.2021
NOVI SAD - ``Nisam tužilac, ali imam mozak. A vi sebi dali za pravo da budete tužioci i branioci i da imate pravo na sve``, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se novinaru koji je postavio pitanje, nakon obilaska radova na brzoj pruzi… »
"Dali ste sebi za pravo da budete i tužioci i branioci" Vučić odsečno odgovorio na provokaciju o Đilasu
Srbija danas 25.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na pitanje o računima Dragana Đilasa u Hongkongu, na Mauricijusu i u Švajcarskoj. - Ja nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci. Ja sam bio… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu još nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 65 povezanih

Uhapšena razbojnička četvorka koja je krala po firmama u Barajevu
Radio 021 pre 6 satijoš 48 povezanih

Stefan Karić u suzama zbog njegove iznenadne smrti: Bivši rijaliti igrač slomljen od bola, oglasio se tužnom porukom... (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 31 povezana

Proslava Dana Sektora za vanredne situacije, premijer i ministri u novom centru u Lapovu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane