Povezane vesti
Navaljni optužio zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna
N1 Info 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je na sajtu Navaljnog. Čuvari „me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju… »
Navaljni: U zatvoru me muče lišavanjem sna
Nova 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. “Čuvari me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje… »
Navaljni se žali ruskim bezbednjacima: Tvrdi da ga u zatvoru muče lišavanjem sna!
Kurir 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. Čuvari "me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje… »
Vesti dana »

Vučić možda izađe u susret studentima i raspiše izbore Brnabić: Pokazali potpuni nedostatak političke pameti s jedinim čovekom koji je nadležan da ispuni zahtev
Kurir pre 57 minutajoš 16 povezanih

Poznato koga je ukp jutros uhapsio u Agenciji za bezbednost saobraćaja: Novi detalji istrage o korupciji: Prosleđivali pitanja i tačne odgovore testa
Kurir pre 33 minutajoš 16 povezanih

Ponovo crni dim u Vatikanu: Neuspelo i drugo glasanje kardinala o papi
BBC News pre 33 minutajoš 37 povezanih

Po kiši i vetru studenti u četiri kolone marširaju ka Loznici, maratonci obilaze Evropski parlament
N1 Info pre 28 minutajoš 10 povezanih