Povezane vesti
Navaljni optužio zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna
N1 Info 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je na sajtu Navaljnog. Čuvari „me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju putem… »
Navaljni: U zatvoru me muče lišavanjem sna
Nova 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. “Čuvari me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju putem… »
Navaljni se žali ruskim bezbednjacima: Tvrdi da ga u zatvoru muče lišavanjem sna!
Kurir 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. Čuvari "me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju putem… »
Vesti dana »

Zvezdino najveće pojačanje emotivno o Mihi: „Sve je bio za mene – brat, otac i drug“
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

Trgovinski sporazumi SAD sa Japanom i Filipinima i približavanje sporazuma sa EU o carinama
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih

Rusi i Ukrajinci se u Istanbulu dogovorili samo o razmeni zarobljenika
Beta pre 57 minutajoš 84 povezane

(VIDEO) Građani ispred stanova ministra Zlatibora Lončara i zamenice gradonačelnika Beograda
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

Film za koji je Ozi Ozborn govorio da bi svako trebalo da ga pogleda
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane