Povezane vesti
Navaljni optužio zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna
N1 Info 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je na sajtu Navaljnog. Čuvari „me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju… »
Navaljni: U zatvoru me muče lišavanjem sna
Nova 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. “Čuvari me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje… »
Navaljni se žali ruskim bezbednjacima: Tvrdi da ga u zatvoru muče lišavanjem sna!
Kurir 25.03.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog. Čuvari "me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta, studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 52 povezane
Pogledajte: Nesvakidašnji prizori sa blokada mostova u Novom Sadu! (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 106 povezanih
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor glumca Radoslava Milenkovića
Nova pre 17 minutajoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 6 satijoš 22 povezane
Partizan opet ''ispod crte'', koliko pobeda mu treba za Top 10?
Sportske.net pre 3 satajoš 17 povezanih