Povezane vesti
Nervni slom uživo: Pevač Milan Stanković tvituje bizarne teorije zavere i paranoično viče: "spalite me"?!
Blic 25.03.2021
Pevač Milan Stanković, koji već izvesno vreme živi veoma povučeno, iznenadio je malobrojne pratioce na Tviteru serijom čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može… »
DA BROJIMO SILOVANE ZARAD PROMOCIJE SERIJE I FILMA? Milan Stanković šokirao Srbiju: Spalite mene, zabranite mi pravo na…
Kurir 25.03.2021
Pevač Milan Stanković oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom aktuelnih dešavanja u zemlji. Pevač je najpre napisao tvit u kojem je podelio svoje mišljenje: VLASTA VELISAVLJEVIC VAKCINISAN A PREMINUO OD KORONE! CASE CLOSED! A OSTALI OBOLELI POSLE… »
Vesti dana »
Policija uhapsila muškarca osumnjičenog za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
NIN pre 3 minutajoš 30 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
RTV pre 33 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 3 satajoš 23 povezane