Povezane vesti
Nervni slom uživo: Pevač Milan Stanković tvituje bizarne teorije zavere i paranoično viče: "spalite me"?!
Blic 25.03.2021
Pevač Milan Stanković, koji već izvesno vreme živi veoma povučeno, iznenadio je malobrojne pratioce na Tviteru serijom čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može… »
DA BROJIMO SILOVANE ZARAD PROMOCIJE SERIJE I FILMA? Milan Stanković šokirao Srbiju: Spalite mene, zabranite mi pravo na…
Kurir 25.03.2021
Pevač Milan Stanković oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom aktuelnih dešavanja u zemlji. Pevač je najpre napisao tvit u kojem je podelio svoje mišljenje: VLASTA VELISAVLJEVIC VAKCINISAN A PREMINUO OD KORONE! CASE CLOSED! A OSTALI OBOLELI POSLE… »
Vesti dana »

Svim uhapšenim Pazarcima zbog sukoba sa policijom ispred DUNP određen pritvor od 30 dana
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

Vlada donela odluku o obrazovanju Komisije za analizu rada visokoškolskih ustanova
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

Sve o meču Klaksvik - Radnički: Kragujevčani na Farskim ostrvima traže produžetak evropske bajke
Telegraf pre 5 satijoš 23 povezane

Ekonomija Srbije i Crne Gore: Spoljnotrgovinska razmena, industrijska proizvodnja, BDP i restrukturiranje NIS-a u 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane