Повезане вести

Ибрахимовић се прогласио за “краља” Шведске

Ибрахимовић се прогласио за “краља” Шведске

Нова 26.03.2021
Репрезентативац Шведске Златан Ибрахимовић не престаје да се добро забавља и да себи додељује разне титуле. Након што је себе назвао “Богом”, сада је томе придодао и титулу “краља” Шведске. Повод за то био је повратак у дрес… »
Ибрахимовић прогласио себе за краља Шведске! (ФОТО)

Ибрахимовић прогласио себе за краља Шведске! (ФОТО)

Вести онлине 26.03.2021
Фудбалер Шведске Златан Ибрахимовић се вратио у национални тим, асистирао је за гол, а потом је на свом Инстаграм профилу убацио слику са кратким описом “Царл КСВИИ Гузтаф”. Швеђани су у првој утакмици квалификација за Светско… »
Ибрахимовић се прогласио за краља Шведске! О Златановој објави говори цео свет! (фото)

Ибрахимовић се прогласио за краља Шведске! О Златановој објави говори цео свет! (фото)

Хот спорт 26.03.2021
Златан Ибрахимовић се вратио у национални тим Шведске, асистирао је за гол, а потом имао занимљиву објаву. Златан је на свом Инстаграм профилу окачио слику са кратким описом ‘Царл КСВИИ Гузтаф’. Само дан након утакмице, осванула… »
Шоу! Златан је крунисан, сам себи је доделио титулу: Ибракадабра поново изазвао сензацију на Инстаграму

Шоу! Златан је крунисан, сам себи је доделио титулу: Ибракадабра поново изазвао сензацију на Инстаграму

Мондо 26.03.2021
Свестан је и сам колико значи екипи. Свестан је и сам колико значи екипи Вратио се у репрезентацију и наставио да се доказује. Легендарни Златан Ибрахимовић вратио се у репрезентацију Шведске након пет година, а већ на првој… »
Квалификације за СП: Немачка, Италија и Енглеска сигурне, Грцима бод у Шпанији, Ибрахимовић асистент

Квалификације за СП: Немачка, Италија и Енглеска сигурне, Грцима бод у Шпанији, Ибрахимовић асистент

Данас 26.03.2021
Резултати данашњих квалификационих мечева за Светско фудбалско првенство 2022. у Катару Фудбалери Немачке победили су вечерас у Дуисбургу селекцију Исланда са 3:0, у мечу првог кола Групе Ј квалификација за Светско првенство… »
Ибра се вратио: Шведска победила Грузију, магична асистенција Златана (видео)

Ибра се вратио: Шведска победила Грузију, магична асистенција Златана (видео)

Вечерње новости 25.03.2021
ФУДБАЛСКА репрезентација Шведске победила је Грузију са 1:0 на свом терену у 1. колу квалификација за Светско првенство. Овај меч обележио је повратак Златана Ибрахимовића у дрес са државним грбом. Нападач Милана био је асистент… »
Квалификације за Светско првенство: Данска и Швајцарска славили

Квалификације за Светско првенство: Данска и Швајцарска славили

Вечерње новости 25.03.2021
Фудбалери Швајцарске победили су у Софији селекцију Бугарске са 3:1, у утакмици првог кола квалификација за Светско првенство. Швајцарска је до прва три бода у Групи Ц стигла за шест минута - Брел Емболо је у седмом минуту донео… »

Вести дана »