Povezane vesti
Ivana Hurricane ne KRIJE da je imala ESTETSKE operacije!
Svet & Skandal 26.03.2021
Ivana Nikolić, članica geupe „Hurricane„, koje su naše predstavnice na Evroviziji, ne krije da je do svog izgleda došla uz pomoć plastične hirurgije, kao i da je to veom želela. – Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno –… »
Imala 2 operacije, a one su joj promenile lični opis! Ivana Hurricane igrala je u spotu Dada Polumente, evo kako je tada…
Kurir 26.03.2021
Ivana Nikolić, članica muzičkog sastava "Hurricane" važi za veoma zgodnu i atraktivnu pevačicu, a ona ne krije da je do željenog izgleda došla uz pomoć plastične hirurgije. - Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno. Eto, ja sam… »
Fotke se*si uraganke pre i posle: Ivana priznala plastične operacije, pa otkrila i šta je sve radila na sebi!
Mondo 26.03.2021
Jedna od najatraktivnijih srpskih pevačica je dugo na meti govorkanja "da se cela izoperisala" Jedna od najatraktivnijih srpskih pevačica je dugo na meti govorkanja "da se cela izoperisala" Ivana Nikolić, članica popularnog muzičkog sastava… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih
Vatra i dalje bukti širom Los Anđelesa, zahvaćena nova područja
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih