Povezane vesti

Prvi pacijenti u Novom Sadu primili novi lek protiv kovida

Radio 021 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovida-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

Prvi pacijenti primili lek protiv korona virusa! Doktorka Stokić otkrila detalje terapije (foto)

Večernje novosti 26.03.2021
PRVI pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone: Dr Stokić objasnila ko može da ga primi i kako deluje

Mondo 26.03.2021
Dr Edita Stokić pojasnila sve o novom leku protiv korone koji se primenjuje u Srbiji! Dr Edita Stokić pojasnila sve o novom leku protiv korone koji se primenjuje u Srbiji! Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone!

Sandžak haber 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić. Na… »

Pogledajte kako je prvi put u Srbiji dat skupi lek protiv korone: Ne pije se! Evo kako se daje! Sprečava tešku kliničku…

Kurir 26.03.2021
Prvi pacijenti u Klinickom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovida 19, Bamlanivimab. Ovaj lek sprečava dalje širenje infekcije odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku. Daje se pacijentima nakon odluke konzilijuma… »

U KC Vojvodine prvi pacijenti primili novi lek protiv kovida-19

N1 Info 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine primili su novi lek protiv kovida-19 "bamlanivimab", koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresiju bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. „Na taj… »

Prvi pacijenti u Novom Sadu primili novi lek protiv kovida

NoviSad.com 26.03.2021
Novi Sad - Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovida-19 bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone! Dr Stokić otkrila kako izgleda terapija, koliko dugo traje i ko može…

Blic 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić. -… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone!

RTV Novi Pazar 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić. Na… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv koronavirusa

Nova 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine primili su novi lek protiv kovid-19, Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. “Na taj način… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv kovid-19

RTV 26.03.2021
NOVI SAD - Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv kovid-19

Dnevnik 26.03.2021
NOVI SAD: Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili lek protiv korona virusa! Dr Stokić: Trajanje terapije je oko sat vremena, posle se vraćaju…

Kurir 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv koronavirusa

Nova 26.03.2021
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv koronavirusa Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita… »

Vesti dana »