Повезане вести

Оптимистични гласови са Маракане пред Португал: "Верујем у Пиксија, зна шта ради!"

Оптимистични гласови са Маракане пред Португал: "Верујем у Пиксија, зна шта ради!"

Спортске.нет 26.03.2021
Репрезентација Србије успешно је започела квалификације за Светско првенство у Катару 2022. године. "Орлови" су савладали Републику Ирску са 3:2, а у интервјуу за Спорт Клуб спортски директор Црвене звезде Митар Мркела изнео је… »
Шок! Србија остала без нападача ноћ пре утакмице! Повреда је била јача, Пиксију осетно смањен маневарски простор!

Шок! Србија остала без нападача ноћ пре утакмице! Повреда је била јача, Пиксију осетно смањен маневарски простор!

Мондо 26.03.2021
Није било говора о бољитку, вратио се у клуб. Није било говора о бољитку, вратио се у клуб Драган Стојковић је изненада остао без опције у нападу. Ђорђе Деспотовић напустио је Спортски центар Фудбалског савеза Србије у Старој… »
Деспотовић повређен, Србија без једног нападача

Деспотовић повређен, Србија без једног нападача

Спортски журнал 26.03.2021
Српски фудбалски репрезентативац Ђорђе Деспотовић напустио је камп у Старој Пазови због повреде и неће бити на располагању селектору Драгану Стојковићу за утакмице против Португалије и Азербејџана. Како је речено Тањугу у ФСС… »
Србија остала без нападача: Деспотовић се враћа у Русију!

Србија остала без нападача: Деспотовић се враћа у Русију!

Вечерње новости 26.03.2021
ФУДБАЛЕР Рубина из Казања Ђорђе Деспотовић због повреде је морао да напусти репрезентацију Србије.К. Како пише "Спорт Клуб" 29-годишњи напдач је вече пре утакмице са Португалом напустио тренинг центар у Старој Пазови и враћа се… »
Лоше вести стижу из пазове: Нападач напустио национални тим због повреде!

Лоше вести стижу из пазове: Нападач напустио национални тим због повреде!

Хот спорт 26.03.2021
Некадашњи играч Црвене звезде је добио дозволу селектора за одлазак на лечење. Због проблема са повредом, након препоруке медицинског тима селекције Србије, Ђорђе Деспотовић је напустио Стару Пазову. Искусни нападач се враћа у… »
Србија – тим за португалију: Гудељ се враћа у 11, рекордер предводи напад

Србија – тим за португалију: Гудељ се враћа у 11, рекордер предводи напад

Моззарт спорт 26.03.2021
Лазовићу место по десном боку. Селектор је најавио офанзиву! Од првог дана Драган Стојковић говори како је његов циљ да се Србија пита на терену за све, без обзира на снагу и име ривала. У суботу увече на Маракани (20.45)… »
Пикси има једног адута мање пред Португал!

Пикси има једног адута мање пред Португал!

Спортске.нет 26.03.2021
За сутрашњи окршај са Португалом у другом колу квалификација за Мундијал у Катару, али и за наредни меч са Азербејџаном, репрезентација Србије у свом саставу неће имати нападача руског Рубина Ђорђа Деспотовића. Како је вечерас… »
Деспотовић напустио Стару Пазову

Деспотовић напустио Стару Пазову

Вести онлине 26.03.2021
Повреда је била јача – Ђорђе Деспотовић напустио је Спортски центар Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови и наставиће опоравак у Казању. Српски репрезентативац дошао је ровит на окупљање. Имао је проблема са зглобом… »
Србија са нападачем мање: Деспотовић се због повреде враћа у Русију

Србија са нападачем мање: Деспотовић се због повреде враћа у Русију

Моззарт спорт 26.03.2021
Нападач Рубина морао да напусти национални тим. Нема среће Ђорђе Деспотовић када је у питању деби за репрезентацију Србије. Неколико пута позивао га је Љубиша Тумбаковић, али није добио прилику да упише минуте у дресу Орлова… »
Фернандо Сантош пред меч са Србијом: ‘Имам велико поштовање према Србији, али не и страх!’

Фернандо Сантош пред меч са Србијом: ‘Имам велико поштовање према Србији, али не и страх!’

Хот спорт 26.03.2021
Тренер Португала Фернандо Сантош причао је са новинарима пред меч са Србијом и нагласио је да поштује противника и да неће бити лако. Репрезентација Србије дочекује Португал у суботу од 20 и 45 на стадиону ‘Рајко Митић’ а… »
Сантош: Поштујемо Србију, али дошли смо да победимо

Сантош: Поштујемо Србију, али дошли смо да победимо

Дневник 26.03.2021
БЕОГРАД: Имамо велико поштовање према селекцији Србије, али не и страх, дошли смо у Београд да победимо, изјавио је селектор фудбалске репрезентације Португалије Фернандо Сантош. Он је на конференцији за медије изјавио да је… »
Сантош: Очекујем опасан окршај

Сантош: Очекујем опасан окршај

Н1 Инфо 26.03.2021
Репрезентација Португалије допутовала је у четвртак у Београд, а у петак су конференцију за медије имао селектор Фернандо Сантош. Србија у суботу од 20:45 на стадиону „Рајко Митић“ игра против Португалије у другом колу… »
"Срби имају природну амбицију!" Селектор Португала анализирао игру "орлова" до ситних детаља: Очекујем опасан окршај!

"Срби имају природну амбицију!" Селектор Португала анализирао игру "орлова" до ситних детаља: Очекујем опасан окршај!

Спортал блиц 26.03.2021
у суботу на стадиону Рајко Митић (20.45) гостује екипи , а из њиховог табора рекли су да ће ући са огромном жељом да победе. Иако нападачки нису блистали на старту квалификација, јер су аутоголом победили Азербејџан у Торину… »
Сантос пред Србију: Овде није реч о императиву, већ о жељи, очекујем опасан окршај

Сантос пред Србију: Овде није реч о императиву, већ о жељи, очекујем опасан окршај

Моззарт спорт 26.03.2021
"Имам велико поштовање према њима, имамо огромну вољу и врло смо мотивисани за сутрашњи меч", каже стратег Португалаца. Португалци Србију гледају као више него озбиљног противника, али ће у сутрашњи меч на стадиону Рајко… »
''Прштаће'' на ''Маракани'', Португалци силно мотивисани да победе Србију!

''Прштаће'' на ''Маракани'', Португалци силно мотивисани да победе Србију!

Спортске.нет 26.03.2021
Селектор Португала Фернандо Сантош рекао је данас да поштује фудбалску репрезентацију Србије, али да је се не плаши пред дуел квалификација за Светско првенство. "Пратили смо и анализирали игру противника, кога изузетно ценимо… »
"Знам пиксија, променио је игру Србије": Селектор Португала причао о Тадићу, али и о "орлу" који није играо против Ирске

"Знам пиксија, променио је игру Србије": Селектор Португала причао о Тадићу, али и о "орлу" који није играо против Ирске

Мондо 26.03.2021
Фернандо Сантош је упућен у квалитете Србије, али верује да ће његов тим стићи до победе. Фернандо Сантош је упућен у квалитете Србије, али верује да ће његов тим стићи до победе. Фудбалска репрезентација Португала је попут… »
Само ја знам како ми је било: Пикси ће заувек памтити један меч и један ударац! (видео)

Само ја знам како ми је било: Пикси ће заувек памтити један меч и један ударац! (видео)

Мондо 26.03.2021
Свој први гол у дресу националног тима Драган Стојковић Пикси дао је управо против Португала. Свој први гол у дресу националног тима Драган Стојковић Пикси дао је управо против Португала. Србија је свој пут ка Светском првенству… »
Фернандо Сантош пред дуел са "орловима": Врло сам мотивисан за меч, имам велико поштовање према Србији, али не и страх

Фернандо Сантош пред дуел са "орловима": Врло сам мотивисан за меч, имам велико поштовање према Србији, али не и страх

СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Португала Фернандо Сантош је истакао да је упознат са квалитетима Србије, али да је у Београд дошао да победи. Да ли ће то успети да оствари тешко је рећи. Ипак, до тријумфа неће бити лако доћи… »
Сале илић "продавао" форе на тренингу, нико не купује! Легендарни ас опробао је дриблинг са млађом гардом (видео)

Сале илић "продавао" форе на тренингу, нико не купује! Легендарни ас опробао је дриблинг са млађом гардом (видео)

Мондо 26.03.2021
Добра атмосфера на тренингу пред Португал. Добра атмосфера на тренингу пред Португал Фудбалери Србије представили су се новом селектору, а сви зајендо и нацији, а већ сутра их чека првак Европе, Португал. Драган Стојковић и… »
Пикси се "запимповао" на тренингу "орлова" пред Португал, како је почео могао је до сутра! Момци изгледају "наоштрено", мало…

Пикси се "запимповао" на тренингу "орлова" пред Португал, како је почео могао је до сутра! Момци изгледају "наоштрено", мало…

Спортал блиц 26.03.2021
одрадили су данас тренинг на теренима ФСС у Старој Пазови пред дуел са (субота 20.45) у 2. колу квалификација за Светско првенство у Катару. Осим стандардног загревања и тренинга, играчи су играли и на мале голове, а у једном… »
Пикси пред португал: Састав не могу да кажем, биће промена, али напашћемо их од старта

Пикси пред португал: Састав не могу да кажем, биће промена, али напашћемо их од старта

ПОРТУГАЛ је једна од најбољих, ако не и најбоља екипа у Европи, коју веома ценимо и поштујемо, али верујемо да имамо квалитет да им се супроставимо, рекао је данас селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић… »
Пиксијева загонетка за Португалце: Ја нисам на мукама

Пиксијева загонетка за Португалце: Ја нисам на мукама

Нова 26.03.2021
Фудбалери Србије против Португалаца играју меч 2. кола квалификација за Мундијал, а Драган Стојковић Пикси обраћа се тим поводом јавности. Меч са Португалијом биће преношен ексклузивно на ТВ Нова С у суботу у 20.45, баш као и меч… »
Александар Митровић: ‘Идеално би било да победимо Португал и да постигнем гол’ (видео)

Александар Митровић: ‘Идеално би било да победимо Португал и да постигнем гол’ (видео)

Хот спорт 26.03.2021
Нападач Србије Александар Митровић говорио је о предстојећем мечу са Португалом у квалификацијама за Светско првенство у Катару. Са великом дозом самопоуздања, после два гола Ирској (3:2) на старту квалификација, Митровић је… »
Пикси и Митровић: ‘Напашћемо Португал, биће то леп дан за фудбал’ (видео)

Пикси и Митровић: ‘Напашћемо Португал, биће то леп дан за фудбал’ (видео)

Хот спорт 26.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије пред сутрашњи меч са Португалом у борби за Светско првенство одржала је званичну конференцију за медије. Селектор ‘Орлова’ Драган Стојковић Пикси и нападач Александар Митровић изнели су очекивања… »
Стојковић: Напашћемо Португал, не пада нам на памет да се бранимо

Стојковић: Напашћемо Португал, не пада нам на памет да се бранимо

Данас 26.03.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да се његова екипа неће бранити и да ће напасти Португал у предстојећем мечу квалификација за Светско првенство. „Тачно је да смо у последња два сусрета… »
"Ја да се буним? То су глупости!" Митровић опет показао колико је велики, Србија му је изнад свега!

"Ја да се буним? То су глупости!" Митровић опет показао колико је велики, Србија му је изнад свега!

Мондо 26.03.2021
Александар Митровић је и пред меч са Португалом показао какав је патриота и истакао да му не смета да седи на клупи. Александар Митровић је и пред меч са Португалом показао какав је патриота и истакао да му не смета да седи на… »
Митровић: Наша предност тимски дух, идемо на победу

Митровић: Наша предност тимски дух, идемо на победу

Спортски журнал 26.03.2021
На утакмици против Ирске Митровић дошао је до 38 погодака за репрезентацију и на вечној листи изједначио се са чувеним Стјепаном Бобеком, а меч са Португалијом је прилика да постави рекорд. Фудбалски репрезентативац Србије… »
Србијо, напашћемо португал, очекујте фајт! Пикси и Митровић пуцају на победу - "Не пада нам на памет да се бранимо!"

Србијо, напашћемо португал, очекујте фајт! Пикси и Митровић пуцају на победу - "Не пада нам на памет да се бранимо!"

Мондо 26.03.2021
Пратите уживо конференцију за медије наше селекције пред меч против Португала. Пратите уживо конференцију за медије наше селекције пред меч против Португала. Србија је успешно започела квалификације за Светско првенство 2022… »
“Нервира ме халапљиви Роналдо, можда нас Португал потцени”

“Нервира ме халапљиви Роналдо, можда нас Португал потцени”

Нова 26.03.2021
Актер сва три велика југословенска дербија, увек занимљиви Владо Чапљић гост је новог издања нашег подцаста "Пенâл" (петак, 16), и отворено је причао о Партизану, Србији, Пиксију, квалификацијама, Португалу, Роналду... Бивши… »
Тренинг ‘Орлова’ пред меч са Португалом: Добра атмосфера уочи врло важне утакмице! (фото)

Тренинг ‘Орлова’ пред меч са Португалом: Добра атмосфера уочи врло важне утакмице! (фото)

Хот спорт 26.03.2021
Фудбалска репрезентација Србије одрадила је последњи тренинг пред утакмицу са Португалом у квалификацијама за Светско првенство у Катару. Два дана после победе над Републиком Ирском (3:2) у табору ‘Орлова’ влада добра атмосфера… »
Пикси нам је донео последњу победу против португала: Шта Србија спрема Роналду и да ли је време за славље? (анкета)

Пикси нам је донео последњу победу против португала: Шта Србија спрема Роналду и да ли је време за славље? (анкета)

Мондо 26.03.2021
Прошло је чак 37 година... Прошло је чак 37 година... Репрезентација Србије је успешно започела квалификације за Светско првенство, а после стартне победе следи највећи изазов - Португал! "Орлови" ће против шампиона Европе… »
Тип – тема: Пикси спрема замку Роналду

Тип – тема: Пикси спрема замку Роналду

НЕКА нова Србија, са новим селектором, креће нови циклус квалификација. Реченица коју свако мало извучемо из фолдера који носи назив фудбалске репрезентације, поново је актуелна у квалификацијама за Светско првенство 2022. у… »

Вести дана »