Povezane vesti
"Jesam li ja Srbin?!" Žestok sukob Dritana i poslanika DPS-a!
Večernje novosti 26.03.2021
POTPREDSEDNIK Vlade Crne Gore Dritan Abazović je u Skupštini optužio Demokratsku partiju socijalista (DPS) da se krije iza inicijative da američka ambasadorka DŽudi Rajzing Rajnke napusti Crnu Goru. – Pozivate ambasadorku SAD da napusti državu, vi se… »
Abazović DPS-u: Kada govorite o srpskom svetu o tome treba da razmislite
RTV 26.03.2021
PODGORICA - Vlada Crne Gore nije ni proruska ni prosrpska, rekao je danas u parlamentu potpredsednik nove izvršne vlasti Dritan Abazović i istakao da ga je stid što se u 2021. prebrojavaju "krvna zrnca" članova vlade. Abazović je to kazao odgovarajući na… »
Abazović: Crna Gora nije ni proruska, ni prosrpska, već građanska država
N1 Info 26.03.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ocenio je da je strani uticaj u zemlji prisutan i da će tako biti i u narednim godinama, poručujući da Crna Gora može biti samo građanska država, ni proruska, ni prosrpska. „Je li vam Sergej Sekulović Srbin… »
“Pa šta i da sam Srbin”
Vesti online 26.03.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović je u Skupštini optužio Demokratsku partiju socijalista (DPS) da se krije iza inicijative da američka ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke napusti Crnu Goru. – Pozivate ambasadorku SAD da napusti državu, vi se… »
Vesti dana »
Žrtve pamte surovog “Zmiju”, optužen za zločine po celoj KiM: Ko je Hašim Tači, bivši lider OVK koji čeka presudu
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Nakon maglovitog i svežeg jutra, pred nama sunčan dan
Glas Zapadne Srbije pre 58 minutajoš 14 povezanih
Samo jedan kandidat iz Toplice na studentskoj listi, nalazi se na 22. mestu
Toplica press pre 29 minutajoš 11 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione u kojima sam putovao
Euronews pre 38 minutajoš 2 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, nekoliko eksplozija odjeknulo na iranskom ostrvu Kešm
Euronews pre 44 minutajoš 4 povezane