Povezane vesti
"Da nisi poznat i bogat, nazivali bi te svinjom": Voditelj potkačio Darka Lazića, pevač mu odgovorio
Blic 26.03.2021
Darko Lazić, pevač, potpuno se transformisao, a sa 142 kilograma uspeo je da spadne na 72, što je sada njegova kilaža. On je za osam meseci izgubio 70 kg, a sada se osvrnuo i na svoj ljubavni život u periodu kada je bio gojazan. - Najlepše žene sam imao… »
Imao sam najbolje žene kad sam bio najdeblji: Darko šokirao u emisiji - "Da nisi bogat sve bi rekle da si svinja!"
Mondo 26.03.2021
Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić gostovao je u emisiji Sanje Marinković gde je govorio o svojoj fizičkoj transformaciji, ali i… »
Vesti dana »

Podrška studentima DUNP-a: Okupljanje građana kod Vukovog spomenika, prisutna i policija (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 82 povezane

Zvezda dočekala debi Arnautovića u ludnici na Marakani, Linkoln ispraćen sa pet golova, još dva koraka do Lige šampiona
Nova pre 23 minutajoš 52 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 50 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 10 satijoš 48 povezanih