Povezane vesti
"Da nisi poznat i bogat, nazivali bi te svinjom": Voditelj potkačio Darka Lazića, pevač mu odgovorio
Blic 26.03.2021
Darko Lazić, pevač, potpuno se transformisao, a sa 142 kilograma uspeo je da spadne na 72, što je sada njegova kilaža. On je za osam meseci izgubio 70 kg, a sada se osvrnuo i na svoj ljubavni život u periodu kada je bio gojazan. - Najlepše žene sam imao… »
Imao sam najbolje žene kad sam bio najdeblji: Darko šokirao u emisiji - "Da nisi bogat sve bi rekle da si svinja!"
Mondo 26.03.2021
Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić gostovao je u emisiji Sanje Marinković gde je govorio o svojoj fizičkoj transformaciji, ali i… »
Vesti dana »

Osmesi, blicevi, zlatna ogrlica i Tramp u centru pažnje: Sviće li 'istorijska zora" na Bliskom istoku
BBC News pre 3 minutajoš 25 povezanih

U Srbiji danas umereno oblačno, na istoku toplije – Niš na 17 stepeni
Glas juga pre 43 minutajoš 14 povezanih

Spc i vernici danas slave pokrov Presvete Bogorodice Žene ne uzimaju iglu u ruke, ne peru veš, ne rade u polju ovako joj se pomolite za potomstvo
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih

Napad na Harkov – oštećena bolnica, 30.000 potrošača bez struje; Tramp: Erdogan može da okonča rata
RTS pre 43 minutajoš 11 povezanih