Povezane vesti
"Da nisi poznat i bogat, nazivali bi te svinjom": Voditelj potkačio Darka Lazića, pevač mu odgovorio
Blic 26.03.2021
Darko Lazić, pevač, potpuno se transformisao, a sa 142 kilograma uspeo je da spadne na 72, što je sada njegova kilaža. On je za osam meseci izgubio 70 kg, a sada se osvrnuo i na svoj ljubavni život u periodu kada je bio gojazan. - Najlepše žene sam… »
Imao sam najbolje žene kad sam bio najdeblji: Darko šokirao u emisiji - "Da nisi bogat sve bi rekle da si svinja!"
Mondo 26.03.2021
Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić nasmejao sve na snimanju nove emisije "Magazin in" Pevač Darko Lazić gostovao je u emisiji Sanje Marinković gde je govorio o svojoj fizičkoj transformaciji, ali… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti poručili da protest 15. marta u Beogradu nije "finalni" - ako zahtevi ne budu ispunjeni
Glas Amerike pre 5 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane