Povezane vesti
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
Novi magazin 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je danas da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. "Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim… »
“Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila”
Nova 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. “Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
N1 Info 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. „Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Vesti dana »
Danas obeležavamo Preobraženje Gospodnje! Od 19. avgusta ništa nije isto, a SPC jednu stvar posebno zabranjuje
Telegraf pre 23 minutajoš 9 povezanih
Počinje! Ovo usijanje u Srbiji ćemo zapamtiti Mapa se crveni, RHMZ upalio najviši nivo upozorenja: Stiže nam 42 stepena, vrelina će potrajati, a od ovog dana totalni preokret
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Vremenska prognoza: Danas sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni
Nedeljnik pre 8 minutajoš 5 povezanih
Planirani radovi na vodovodnoj mreži: Evo ko danas ostaje bez vode i gde su cisterne
Dnevnik pre 3 minutajoš 2 povezane