Povezane vesti
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
Novi magazin 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je danas da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. "Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim… »
“Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila”
Nova 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. “Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
N1 Info 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. „Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Vesti dana »

Kinesko-američki trgovinski sukob: izjave Trampa, smirivanje tenzija i američke mere za kritične minerale
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i analiza stanja reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 140 povezanih

Kada počinje primena ees sistema na preostalim prelazima sa Srbijom? Hrvati već počeli, Mađari uskoro
Mondo pre 2 satajoš 66 povezanih

Košarka: Spartak siguran protiv Beča – druga pobeda u ABA ligi
Subotica.com pre 24 satajoš 24 povezane