Povezane vesti
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
Novi magazin 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je danas da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. "Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim… »
“Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila”
Nova 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. “Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
N1 Info 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. „Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 69 povezanih

Statistika: Negativni prirodni priraštaj u prvoj polovini 2025. godine 21.450 osoba
Beta pre 21 minutajoš 19 povezanih

Ovo su nove cene goriva na pumpama u Srbiji! Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel narednih nedelju dana
Kurir pre 15 minutajoš 34 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, međunarodne reakcije podeljene
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 19 povezanih