Povezane vesti
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
Novi magazin 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je danas da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. "Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim… »
“Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila”
Nova 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. “Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Ivanuša: Vakcine iz Kovaks programa u Srbiji možda početkom aprila
N1 Info 26.03.2021
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da se nada da će prve vakcine iz Kovaks sistema u Srbiju stići početkom aprila. „Ja se iskreno nadam da će se stanje popraviti pre leta u Srbiji i drugim državama… »
Vesti dana »
Okončana talačka kriza u banci u Nemačkoj: Taoci nepovređeni, napadači u bekstvu
Kurir pre 12 minutajoš 38 povezanih
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uz nesuglasice u pregovorima sa Srbijom
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 28 povezanih
Tramp: Dogovoreno trodnevno primirje između Rusije i Ukrajine od 9. do 11. maja
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 22 povezane
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane