Povezane vesti

Publika nestrpljivo čeka seriju "Porodica": Otkriveno kako je nastala i zbog čega se baš tako zove! (video)

Mondo 26.03.2021
"Porodica" od 29. marta na kanalu Superstar TV i RTS1. "Porodica" od 29. marta na kanalu Superstar TV i RTS1. Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće prikazana mini TV serija pod nazivom… »

Triler, akcija, ali pre svega drama: Kako je nastala "Porodica", serija koju Srbija željno iščekuje

Telegraf 26.03.2021
Cela priča oko Miloševićevog hapšenja ima elemente talačke situacije, kaže scenarista i reditelj. - Doneta je odluka da Vam se da rok ili će policija ući u kuću silom. Svako na koga naiđe biće ili uhapšen, ili eliminisan - jedna je od replika… »

Uliks Fehmiu: Uloga Đinđića je izazov vredan rizika

Danas 26.03.2021
Glumac o seriji "Porodica", značaju ovog projekta, hapšenju Miloševića, nadi koja je umrla sa atentatom na prvog demokratski izabranog srpskog premijera Fascinantno je kako ljudi na vlasti izgube kontakt sa realnošću i poveruju u sopstvenu… »

Ako bih ikad srela Mariju Milošević, sigurno bih je zagrlila Tijana Marković o novoj seriji Porodica i ulozi ćerke slobe i…

Kurir 26.03.2021
Na kanalu Superstar i na RTS u ponedeljak počinje emitovanje nove mini-serije "Porodica", koja prati poslednja tri dana zajedničkog života familije Milošević. Bivšeg predsednika igra Boris Isaković, njegovu suprugu Mirjana Karanović, a ćerku… »

Da sretnem Mariju Milošević, zagrlila bih je: Zvezda serije "Porodica" o Slobinoj ćerki - "Za nju je on bio samo tata"

Mondo 26.03.2021
Uskoro počinje emitovanje nove domaće serije "Porodica", priče o hapšenju Slobodana Miloševića u vili "Mir" na Dedinju. Uskoro počinje emitovanje nove domaće serije "Porodica", priče o hapšenju Slobodana Miloševića u vili "Mir" na Dedinju U… »

Vesti dana »