Povezane vesti
Mirjana Karanović progovorila o slučaju Štajnfeld – Lečić
Vesti online 26.03.2021
Mirjana Karanović navela je da je njena odluka da neće igrati sa Branislavom Lečićem u predstavi u BDP pre svega ženska solidarnost, i to zato što je iskreno poverovala u priču Danijele Štajnfeld i to šta je ona sve doživela. – Iza toga nema… »
Karanović: Biti silovan nije nikakva nagrada za lepotu i privlačnost
N1 Info 26.03.2021
Sa Branislavom Lečićem sam radila godinama, nikad nismo bili bliski prijatelji, bili smo bliske kolege, ne znam ga privatno, i čula sam Branislava Lečića (na snimku Danijele Štajnfeld) kako to izgovara - ne verujem da je bila proba, ali sve što… »
Karanović o slučaju Štajnfeld: Nema šta tu sud da dokazuje
Nova 26.03.2021
"Nisam njega ni za šta optužila, niti sam ga uvredila, tako da meni ne treba sud da mi nešto dokazuje, jer sud može da kaže da nema dovoljno dokaza, jer je naše sudstvo takvo kakvo je i još nema razvijene mehanizme kojima bi se zlostavljanje… »
Vesti dana »
"Jutros u 8.45 je odvezen, evo gde se sada nalazi": Upravnik okružnog zatvora potvrdio da je Vesić prebačen na Institut
Mondo pre 33 minutajoš 27 povezanih
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 58 minutajoš 8 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih