Povezane vesti
Imala sam 17 godina, stavio mi je ruku na butinu: Srpska manekenka o neprijatnoj situaciji - to su ozbiljne traume
Mondo 26.03.2021
Progovorila o zlostavljanju. Progovorila o zlostavljanju. Srbija bruji o slučaju Branisalva Lečića, kod je mlada koleginica Danijela Štajnfeld u Višem tužilaštvu u Beogradu navela kao čoveka koji ju je seksualno napastvovao 2012. godine kada su zajedno… »
Manekenka Ivana Korab otkrila: „Stavio mi je ruku na butinu...“
Blic 26.03.2021
Poznata manekenka Ivana Korab koja je svoju karijeru izgradila u Americi nije mogla da ostane nema na optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega Branislav Lečić. Ivana je otkrila da je i na svojoj koži osetila neprijatne situacije… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Japan: Najmanje 23 osobe povređene, izdato upozorenje na cunami, struja nestala u 2.700 domova
Euronews pre 37 minutajoš 37 povezanih
Srbin slavio, Hrvat davao golove i tugovao: Milan gubio 2:0 od Torina, pa pobedio!
Večernje novosti pre 38 minutajoš 48 povezanih
Dobro došli u 90-e: Nema deviza ni benzina, a stiže i Karićeva BK televizija. Vučić, Dačić i Šešelj nisu ni odlazili
Nova pre 5 satijoš 47 povezanih
Zvezda u slobodnom padu: Nikad lošija jesen za crveno-bele u poslednjoj deceniji!
Hot sport pre 3 satajoš 70 povezanih