Povezane vesti
Mirko i Bojana zakazali VENČANJE? Goca otkrila sve DETALJE!
Svet & Skandal 26.03.2021
Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, i njegova izabranica Bojana Rodić će za nekoliko meseci postati roditelji, a pevačica je sada progovorila o svadbi svog naslednika. Naime, Goca je istakla da se neizmerno raduje što će postati baka i otkrila da li Bojana… »
"Oni rade po svom": Goca Božinovska o venčanju Mirka i Bojane, imenu bebe, ali i onome što se promenilo u njihovom domu
Blic 26.03.2021
Pevačica Goca Božinovska presrećna je što postaje baka, a njen sin Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić pre nekoliko dana su otkrili da će dobiti dečaka. - Ja sam uzbuđena od januara, tada sam saznala. I srećna, i uzbuđena, i radosna. Njih dvoje… »
Ne planiraju svadbu, ali biće venčanja! Goca Božinovska progovorila o Šijanu i Rodićki, otkrila šta se promenilo u njihovom…
Kurir 26.03.2021
Pevačica Goca Božinovska 2021. godinu započela je lepim vestima. Za nekoliko meseci postaće baka, jer izabranica njenog sina, Mirka Šijana, Bojana Rodić je u drugom stanju. - Ja sam uzbuđena od januara, tada sam saznala. I srećna, i uzbuđena, i radosna… »
Vesti dana »
Emotivni povratak Nikole Topića na teren: Oklahoma poražena od Milvokija
Euronews pre 53 minutajoš 27 povezanih
"Teško je boriti se protiv viših sila" Predsednik Crvene zvezde posle poraza od Olimpijakosa poslao jasnu poruku
Kurir pre 39 minutajoš 17 povezanih
Hitna pomoć: Maloletna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi noćas u Beogradu
Serbian News Media pre 33 minutajoš 3 povezane
Bešić: Vlast ima fundamentalni nedostatak - izgubili su podršku i unutrašnju koheziju
N1 Info pre 29 minutajoš 1 povezana