Povezane vesti
Profesor Stojanović: Građani posle vakcine ne treba da proveravaju nivo antitela, imunitet nije matematika
Radio 021 26.03.2021
Ceo svet, pa i mi se trenutno nalazimo u "pandemijskom tunelu" i od nas zavisi kada ćemo iz njega izaći. Za to je pre svega potrebno da se pridržavamo adekvatnih mera i da se vakcinišemo, rekao je za RTS profesor kliničke farmakologije na Medicinskom… »
Profesor Stojanović: Imunitet nije matematika, efikasnost vakcine i nivo antitela nisu sinonim
RTS 26.03.2021
Ceo svet pa i mi se trenutno nalazimo u "pandemijskom tunelu" i od nas zavisi kada ćemo iz njega izaći. Za to je pre svega potrebno da se pridržavamo adekvatnih mera i da se vakcinišemo, rekao je za RTS profesor kliničke farmakologije na Medicinskom… »
Vesti dana »
Tramp: SAD će prerađivati i prodavati venecuelansku naftu; Uradićemo nešto na Grenlandu, sviđalo im se to ili ne
RTV pre 2 satajoš 4 povezane
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana