Повезане вести

Лечић прошао полиграф: “Лечић може само да лечи, никако да трује и силује” (ВИДЕО)

Лечић прошао полиграф: “Лечић може само да лечи, никако да трује и силује” (ВИДЕО)

Луфтика 27.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић дао је изјаву у својству грађанина поводом оптужби да је силовао млађу колегиницу Данијелу Штајнфелд. Он се синоћ, након седам и по сати проведених у полицији, обратио партијским колегама на… »
Објављена исповест Данијеле Штајнфелд

Објављена исповест Данијеле Штајнфелд

Вести онлине 27.03.2021
Данијела Штајнфелд је у 44-минутној исповести открила додатне детаље своје трауме након сексуалног напада, навела свој пут ка исцељењу али и разлоге зашто је толико дуго ћутала да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. – Живим… »
Експерт за полиграф открио за курир: Огромна је вероватноћа да Лечић прича истину, али једну могућност није могуће искључити!…

Експерт за полиграф открио за курир: Огромна је вероватноћа да Лечић прича истину, али једну могућност није могуће искључити!…

Курир 27.03.2021
Глумац Бранислав Лечић, кога је коолегиница Данијела Штајнфелд оптужила да ју је пре девет година силовао, дао је јуче исказ у полицији, у својству грађанина. Он је искористио и своје законско право и захтевао испитивање на… »
Лечић тражио да Данијелу доведу на полиграф: Откривено шта је глумац рекао у полицији!

Лечић тражио да Данијелу доведу на полиграф: Откривено шта је глумац рекао у полицији!

Мондо 27.03.2021
Српски глумац Бранислав Лечић више од седам сати је давао изјаву у полицији поводом оптужби његове колегнице Данијеле Штајнфелд за силовање. Српски глумац Бранислав Лечић више од седам сати је давао изјаву у полицији поводом… »
Изашла цела данијелина прича! Хтела сам да се убијем, силовање ми се "враћало"

Изашла цела данијелина прича! Хтела сам да се убијем, силовање ми се "враћало"

Мондо 27.03.2021
"Нисам спавала, имала сам страшне несанице, мањак апетита, хтела сам да пијем, иако никада нисам пила алкохол", прича српска глумица. "Нисам спавала, имала сам страшне несанице, мањак апетита, хтела сам да пијем, иако никада… »
Ексклузивно! Откривамо шта је Лечић рекао у МУП! Водите ме на полиграф, не излазим док ме не испитате! САД и данијелу да…

Ексклузивно! Откривамо шта је Лечић рекао у МУП! Водите ме на полиграф, не излазим док ме не испитате! САД и данијелу да…

Курир 27.03.2021
Глумац Бранислав Лечић (66) у петак је седам и по сати детаљно одговарао на питања инспектора у МУП у вези са оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд (37) да ју је силовао у мају 2012. године. Како Курир сазнаје, глумац је на… »
Цео интервју штајнфелдове о тврдњама да ју је силовао лечић: Мислила сам да је рационалније да се убијем, лечила сам се 2…

Цео интервју штајнфелдове о тврдњама да ју је силовао лечић: Мислила сам да је рационалније да се убијем, лечила сам се 2…

Курир 27.03.2021
Данијела Штајнфелд, која је оптужила колегу Бранислава Лечића да ју је силовао у мају 2012. године, испричала је јавно своју истину. Глумица је причала о детаљима па између осталог признала и да је хтела да се убије, након чега… »
Глумица се поново огласила: “Данијела Штајнфелд ништа не мора и ништа не треба”

Глумица се поново огласила: “Данијела Штајнфелд ништа не мора и ништа не треба”

Вести онлине 27.03.2021
Глумица је поделила пост једне од својих пратитељки. “Извините, драге наше, Данијела Штајнфелд ништа не мора и ништа не треба. Данијела Штањфелд преживела је једно од најтрауматичнијих и најстрашнијих женских искустава и за… »
Огласила се Глумица након лечићевог саслушања: "Данијела Штајнфелд ништа не мора нити је икоме дужна" (фото)

Огласила се Глумица након лечићевог саслушања: "Данијела Штајнфелд ништа не мора нити је икоме дужна" (фото)

Вечерње новости 27.03.2021
СРПСКА глумица Данијела Штајнфелд огласила се данас на друштвеним мрежама, први пут након саслушања глумца Бранислава Лечића у полицији поводом њених оптужби да ју је, како она тврди, силовао. Наиме, Данијела је врло активна на… »
Полиграф је последњи чин Лечићеве најгоре представе

Полиграф је последњи чин Лечићеве најгоре представе

Нова 27.03.2021
Захтев Бранислава Лечића да буде испитан на полиграфу, а затим и видео саопштење у ком каже да "Лечић може само да лечи, а не да трује и силује" и са задовољством обавештава да је прошао полиграфско испитивање, последњи је… »
Лечићу ништа не значи полиграф, али ни данијели снимак? Адвокати открили шта може да буде коришћено као доказ!

Лечићу ништа не значи полиграф, али ни данијели снимак? Адвокати открили шта може да буде коришћено као доказ!

Мондо 27.03.2021
Стручњаци открили који аспекти би могли бити узети у обзир као докази, а који не. Стручњаци открили који аспекти би могли бити узети у обзир као докази, а који не. Поводом случаја Бранислава Лечића којег је глумица Данијела… »
Ева Рас брани лечића: Не верујем Данијели, ево и зашто! Ми глумци, зивкамо се ноћу али не радимо то што је урадила она

Ева Рас брани лечића: Не верујем Данијели, ево и зашто! Ми глумци, зивкамо се ноћу али не радимо то што је урадила она

Курир 27.03.2021
Глумац Бранислав Лечић јуче је саслушан у полицијској станици "29. новембар" где је давао исказ поводом оптужби колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 2012. године. Он је том приликом и поврдгнут полиграфском тестирању… »
Склањање Лечића из представе правно чисто

Склањање Лечића из представе правно чисто

Данас 27.03.2021
Београдско драмско позориште могло да раскине сарадњу са глумцем окривљеним за силовање, пошто није део сталног ансамбла Покушај индустрије забаве да се „прочисти“ од појединаца који су оптужени за сексуалне преступе, феномен… »
Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Курир 27.03.2021
Преглед најважнијих вести за петак, 26. март. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: ЛЕЧИЋ ПОСЛЕ ВИШЕ ОД 7 САТИ ИЗАШАО ИЗ ПОЛИЦИЈЕ Није рекао ни реч, сео у ауто и отишао! Погледајте први СНИМАК ПО ИЗЛАСКУ ИЗ СТАНИЦЕ… »
Лечић саслушан поводом оптужби о силовању, прошао полиграф (ВИДЕО)

Лечић саслушан поводом оптужби о силовању, прошао полиграф (ВИДЕО)

Данас 27.03.2021
Глумац Бранислав Лечић саслушаван је у полицији више од седам сати поводом оптужбе колегинице Данијеле Штајнфед да ју је пре девет година силовао. Он је прошао полиграф, а детектору лажи се подвргао на сопствени захтев. Лечић је… »
"Прошао сам полиграф,: Цмок!" Лечић се после изласка из полиције обратио партијским друговима овом видео-поруком

"Прошао сам полиграф,: Цмок!" Лечић се после изласка из полиције обратио партијским друговима овом видео-поруком

Блиц 26.03.2021
Након изласка из зграде Полицијске управе Београд, глумац Бранислав Лечић огласио се поруком преко друштвених мрежа. - Само за моје партијске другове који су остали уз мене и за све људе који су остали уз мене знају да Лечић… »
Биковић: Подржао сам иницијативу о Лечићу, не стављам се у позицију судије

Биковић: Подржао сам иницијативу о Лечићу, не стављам се у позицију судије

Данас 26.03.2021
Милош Биковић на свом твитеру профилу објавио је да је један од глумаца који су потписали петицију да Бранислав Лечић буде изузет из предстојећих играња представе „Кад су цветале тикве“ у Београдском драмском позоришту. Глумац… »
Сексуално насиље у Србији: Бранислав Лечић негирао оптужбе о силовању, каже да је пристао на полиграф

Сексуално насиље у Србији: Бранислав Лечић негирао оптужбе о силовању, каже да је пристао на полиграф

Данас 26.03.2021
Глумац Бранислав Лечић у петак је у полицијској станици у Београду дао исказ у којем је у потпуности негирао наводе да је силовао колегиницу Данијелу Штајнфелд. „Више јавно тужилаштво у Београду наставља са прикупљањем доказа… »
Лечић напустио полицијску станицу: После саслушања глумац без речи, а ево шта каже Тужилаштво (фото, видео)

Лечић напустио полицијску станицу: После саслушања глумац без речи, а ево шта каже Тужилаштво (фото, видео)

Блиц 26.03.2021
Глумац Бранислав Лечић управо је напустио полицијску станицу 29. новембар где је дао изјаву поводом оптужби које је против њега поднела глумица Данијела Штајнфелд да ју је силовао 2012. године у својој викендици у Ритопеку… »
Био сам на полиграфу на мој изричит захтев: Прва изјава Лечића после саслушања у полицији!

Био сам на полиграфу на мој изричит захтев: Прва изјава Лечића после саслушања у полицији!

Вечерње новости 26.03.2021
ГЛУМАЦ Бранислав Лечић, након информативог разговора у полицији поводом оптужби колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао, изјавио је за Тањуг да је задовољан професионалним приступом који су показали службеници полицијске… »

Вести дана »