Povezane vesti
Vanjin otac za Kurir: Saša me je razočarao, zgrožen sam kakvu torturu trpi moje dete! Šok i neverica nakon popovićevog…
Kurir 27.03.2021
Saša Knežević, otac Vanje Knežević, diskvalifikovane takmičarke "Zvezde Granda", kaže za Kurir da se razočarao u Sašu Popovića nakon njegovog gostovanja na na TV Prva, gde je pričao o njegovoj ćerki. On jednom od direktora "Granda" zamera što je prećutao… »
Karleuša treba da bude direktor: Oglasio se otac Vanje Knežević - "Saša Popović me je razočarao!"
Mondo 27.03.2021
Otac nekadašnje takmičarke Zvezdi Granda Vanje Knežević, reagovao na intervju Saše Popovića. Otac nekadašnje takmičarke Zvezdi Granda Vanje Knežević, reagovao na intervju Saše Popovića Saša Knežević, otac diskvalifikovane takmičarke Zvezdi Granda Vanje… »
Vesti dana »
Ovako izgleda SNS krađa i pre samog glasanja: Prijavljeno 12 lažnih lista u 10 opština gde su izbori
Nova pre 21 minutajoš 28 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 51 minutajoš 20 povezanih
Stručnjaci upozoravaju da skok cena nafte preti ekonomiji: "Panika najgori odgovor, može da dovede do dodatnih problema"
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 113 povezane
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 23 povezane
Tramp će održati nenajavljenu konferenciju za medije: NJegovi izaslanici iznenada otkazali planiranu posetu Izraelu
Večernje novosti pre 56 minutajoš 58 povezanih