Povezane vesti
"Bio je uvek pored mene, dolazio u Srbiju... Nedostajaće mi!" Nikola Jokić sa "knedlom u grlu", ne krije koliko teško je…
Sportal blic 27.03.2021
, najbolji košarkaš , priznao je da je teško podneo odlazak . Heris je, poslednjeg dana prelaznog roka, u trejdu Denvera i Orlanda napustio Kolorado posle šest godina. Odmah su se oglasili zbog odlaska “gospodina Nageta” iz kluba. Sada je Jokić… »
Nikola Jokić veoma emotivan: ‘Dovodio sam ga u Srbiju, imamo puno uspomena – Nedostajaće mi’ (video)
Hot sport 27.03.2021
Najbolji košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić, priznao je da je teško podneo odlazak Gerija Herisa. Heris je, poslednjeg dana prelaznog roka, u trejdu Denvera i Orlando Medžika napustio Kolorado posle šest godina. – Jako emotivno. Geri je bio… »
Jokić: Heris je bio i u Srbiji, nedostajaće mi
Nova 27.03.2021
Nikola Jokić je nakon trijumfa Denvera nad Nju Orleansom sa 113:108 govorio o Geriju Herisu koji nakon šest godina napušta Nagetse. Emotivno je govorio i o saigraču koji je bio uz njega od kada je došao u ligu. “Geri je bio tu otkako sam stigao… »
Jokić neutešan: Tek sam u svlačionici shvatio da ga nema nakon šest godina... (video)
Večernje novosti 27.03.2021
SRPSKI centar se osvrnuo na dešavanja poslednjeg dana trejda i istakao da će mu jedan bivši saigrač posebno nedostajati. Prošao je rok za trejdove u NBA, a Denver je jedna od ekipa koja je dosta poslovala. Stigao je Eron Gordon, a otišao Geri Heris… »
Vesti dana »

Ministarka Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima smanjivane u skladu sa zakonom
Danas pre 9 satijoš 19 povezanih

Sudar brodova u Severnom moru – spasena posada, zapaljeni tanker prevozio kerozin za američku vojsku
RTS pre 5 satijoš 27 povezanih