Povezane vesti
Barbarez: Beograde hvala, a ti BiH se diči neznanjem
Sportski žurnal 27.03.2021
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH Sergej Barbarez zahvalio je Beogradu jer je, kako ja nevao, dao šansu njegovoj majci i sestri da se vakcinišu, a BiH je poručio da može da se diči svojim neznanjem. – Hvala ti moj Beograde od srca… »
Legenda reprezentacije BIH oduševljena Srbijom: Hvala ti od srca moj Beograde, dao si nam šansu za bolji život!
Mondo 27.03.2021
Nekada je dolazio u Beograd na ljute bitke sa reprezentacijom Srbije, a sada se zahvaljuje Srbiji. Nekada je dolazio u Beograd na ljute bitke sa reprezentacijom Srbije, a sada se zahvaljuje Srbiji. Sergej Barbarez je bio u centru pažnje u poslednje vreme… »
Legendarni fudbaler Bosne i Hercegovine: ‘Hvala ti moj Beograde od srca’
Hot sport 27.03.2021
Bivši fudbaler Bosne i Hercegovine, Sergej Barbarez, zahvalio se Srbiji i Beogradu, što su omogućili ljudima iz regiona da se vakcinišu u našoj zemlji. – Hvala ti moj Beograde od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu ,samim… »
Poruka legendarnog bosanskog fudbalera odzvanja - Hvala ti moj Beograde od srca, dao si šansu mojoj majci i sestri da se…
Noizz 27.03.2021
Danas se u Srbiji organizuje vakcinacija protiv korona virusa za strane državljanje, a tim povodom je čuveni bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez objavio poruku o kojoj priča region! Kako je napisao na Tviteru njegova majka… »
"Hvala ti moj Beograde od srca, dao si šansu mojoj majci i sestri!" Poruka legendarnog bosanskog kapitena odzvanja regionom!
Sportal blic 27.03.2021
Čuveni bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je poruku o kojoj priča region! Naime, kako je objavio na Tviteru njegova majka i sestra su se vakcinisale u Beogradu i on ne krije oduševljenje tom činjenicom. - Hvala ti moj Beograde… »
Legenda fudbala: Beograde hvala na vakcini za majku i sestru
Nova 27.03.2021
Sergej Barbarez, čuveni fudbaler i kapiten Bosne i Hercegovine, odlučio je da se zahvali Srbiji jer je njegova porodica mogla da se vakciniše, ali i da kritikuje vlast u otadžbini. Igračka legenda HSV (postigao 65 golova na 174 nastupa u Bundesligi)… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana