Povezane vesti
Barbarez: Beograde hvala, a ti BiH se diči neznanjem
Sportski žurnal 27.03.2021
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH Sergej Barbarez zahvalio je Beogradu jer je, kako ja nevao, dao šansu njegovoj majci i sestri da se vakcinišu, a BiH je poručio da može da se diči svojim neznanjem. – Hvala ti moj Beograde od srca, jer si… »
Legenda reprezentacije BIH oduševljena Srbijom: Hvala ti od srca moj Beograde, dao si nam šansu za bolji život!
Mondo 27.03.2021
Nekada je dolazio u Beograd na ljute bitke sa reprezentacijom Srbije, a sada se zahvaljuje Srbiji. Nekada je dolazio u Beograd na ljute bitke sa reprezentacijom Srbije, a sada se zahvaljuje Srbiji. Sergej Barbarez je bio u centru pažnje u poslednje vreme… »
Legendarni fudbaler Bosne i Hercegovine: ‘Hvala ti moj Beograde od srca’
Hot sport 27.03.2021
Bivši fudbaler Bosne i Hercegovine, Sergej Barbarez, zahvalio se Srbiji i Beogradu, što su omogućili ljudima iz regiona da se vakcinišu u našoj zemlji. – Hvala ti moj Beograde od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu ,samim tim i… »
Poruka legendarnog bosanskog fudbalera odzvanja - Hvala ti moj Beograde od srca, dao si šansu mojoj majci i sestri da se…
Noizz 27.03.2021
Danas se u Srbiji organizuje vakcinacija protiv korona virusa za strane državljanje, a tim povodom je čuveni bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez objavio poruku o kojoj priča region! Kako je napisao na Tviteru njegova majka i… »
Legenda fudbala: Beograde hvala na vakcini za majku i sestru
Nova 27.03.2021
Sergej Barbarez, čuveni fudbaler i kapiten Bosne i Hercegovine, odlučio je da se zahvali Srbiji jer je njegova porodica mogla da se vakciniše, ali i da kritikuje vlast u otadžbini. Igračka legenda HSV (postigao 65 golova na 174 nastupa u Bundesligi) u… »
"Hvala ti moj Beograde od srca, dao si šansu mojoj majci i sestri!" Poruka legendarnog bosanskog kapitena odzvanja regionom!
Sportal blic 27.03.2021
Čuveni bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je poruku o kojoj priča region! Naime, kako je objavio na Tviteru njegova majka i sestra su se vakcinisale u Beogradu i on ne krije oduševljenje tom činjenicom. - Hvala ti moj Beograde od… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 40 minutajoš 19 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 55 minutajoš 17 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 10 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 50 minutajoš 13 povezanih
Posle afričke kuge svinja: Ministar Glamočić kaže da se pojavila još jedna bolest
Radio 021 pre 15 minutajoš 8 povezanih