Povezane vesti
Ronaldo ispunio san Borisu, ali i našem Todoru
Nova 27.03.2021
Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom "Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram", ispunio je san. Inače, Boris je u Beogradu sem Ronalda upoznao i srpskog dečaka Todora, zajedno su uspeli da dođu do… »
Ronaldo je danas u Beogradu ostvario san malom Borisu i ispao totalni car
Noizz 27.03.2021
Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom “Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram”, na kraju je, ipak, ispunio san. Odmah po dolasku u Beograd, Ronaldo je samo prošao pored ovog momka, ali je, kako se… »
Kristijano se iskupio, usrećio dečaka koji je prešao 1300 km
Nova 27.03.2021
Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom "Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram", ispunio je san. U pitanju je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u beogradskom hotelu upoznao jednog od… »
Vesti dana »

Može i drugačije: Policija krenula ka ulazu PMF-a u Novom Sadu, dekan ih obavestio da nisu pozvani (VIDEO)
Glas Šumadije pre 4 satijoš 19 povezanih

UŽIVO Protestna Prajd šetnja kroz centar Beograda: Okupljeni poručuju „Vučiću odlazi“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 19 minutajoš 24 povezane

Selektor Finske spremio lukav plan za Srbiju! Orlovi, dobro se pazite, Tuovi otkrio šta će njegova ekipa probati da uradi!
Kurir pre 1 satjoš 60 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 39 minutajoš 25 povezanih

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena
RTV pre 14 minutajoš 84 povezane