Povezane vesti
U Novom Sadu trenutno nema vakcine "Sputnjik V"
Moj Novi Sad 27.03.2021
U Novom Sadu je došlo do zastoja u vakcinaciji "Sputnjikom v" i ove vakcine trenutno nisu dostupne. Kako javlja Radio 021, javljali su im se građani koji su rekli su da su bili pozvani na revakcinaciju "Sputnjikom V", ali da im je, kada su otišli, i juče… »
Vakcine "Sputnjik" trenutno nema u Novom Sadu, građani greškom pozvani da je prime
Radio 021 27.03.2021
U Novom Sadu je došlo do zastoja u vakcinaciji "Sputnjikom v" i ove vakcine trenutno nema, saznaje 021.rs. Građani koji su nam se javili, kažu da su bili pozvani na revakcinaciju "Sputnjikom v", ali da im je, kada su otišli, i juče i danas rečeno da… »
Vesti dana »

Od danas važi novi sistem ulaska u EU, MUP upozorava na duža zadržavanja na graničnim prelazima
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 62 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa prolaznim naoblačenjem i stabilnim temperaturama
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 28 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i reakcije u regionu nakon utakmice u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 4 satijoš 138 povezanih

Neka mi se javi ako se neko zamerio s njim..." Bosanac slomljen od bola progovorio o Bešliću: On je bio jedan, jedinstven... Bolni detalji
Kurir pre 21 minutajoš 19 povezanih

Kinesko-američki trgovinski sukob: Xi Jinping upozorava na eskalaciju pre sastanka sa Trampom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane