Povezane vesti
Saša Obradović utučen od bola: "Otišla je moja najveća podrška"
Sportske.net 27.03.2021
Nekadašnjem treneru Crvene zvezde Saši Obradoviću danas je preminula majka od posledica virusa COVID-19, što je poznati košarkaški stručnjak podelio na društvenim mrežama. Obradović je i sam bolovao od opakog virusa gde je bio smešten na kiseoničnoj… »
‘Otišao je moj heroj!’: Bivši trener crveno-belih slomljen, Obradović saopštio tužne vestii!
Hot sport 27.03.2021
Bivši trener crveno-belih podelio je tužne vesti… Legendendarni as kluba s Malog Kalemegdana je uspeo da dobije bitku sa koronavirusom, ali njegova majka nažalost nije uspela da se izbori sa ovom opakom bolešću. Obradović se emotivnom porukom na Tviteru… »
“Otišla je moja mama, najveći heroj i podrška”: Majka Saše Obradovića preminula od posledica korone
Vesti online 27.03.2021
Košarkaški trener Saša Obradović doživeo je porodičnu tragediju pošto mu je preminula majka Slađana od posledica koronavirusa i to nakon što su se njih dvoje zajedno borili protiv opake bolesti. Čuveni stručnjak se uspešno oporavio, ali njegova majka se… »
Saša Obradović saopštio tužne vesti: Otišao je moj heroj
Nova 27.03.2021
Saša Obradović, legendarni košarkaš i doskorašnji trener Crvene zvezde, saopštio je da mu je preminula majka. Obradovićeva majka je boravila na bolničkom lečenju od koronavirusa od prvih dana marta, a njeno stanje je od samog prijema bilo izuzetno… »
Vesti dana »
Tramp je kritikovao Zelenskog: Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika koji može da postigne dogovor
NIN pre 8 minutajoš 20 povezanih
Osetno zahlađenje u Srbiji: Nedelju obeležavaju kiša i hladnije vreme
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih
Voting begins in Slovenia on four referendums, first test for Prime Minister Janša
Serbian News Media pre 18 minutajoš 11 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih