Povezane vesti
Saša Obradović utučen od bola: "Otišla je moja najveća podrška"
Sportske.net 27.03.2021
Nekadašnjem treneru Crvene zvezde Saši Obradoviću danas je preminula majka od posledica virusa COVID-19, što je poznati košarkaški stručnjak podelio na društvenim mrežama. Obradović je i sam bolovao od opakog virusa gde je bio smešten na… »
‘Otišao je moj heroj!’: Bivši trener crveno-belih slomljen, Obradović saopštio tužne vestii!
Hot sport 27.03.2021
Bivši trener crveno-belih podelio je tužne vesti… Legendendarni as kluba s Malog Kalemegdana je uspeo da dobije bitku sa koronavirusom, ali njegova majka nažalost nije uspela da se izbori sa ovom opakom bolešću. Obradović se emotivnom porukom na… »
“Otišla je moja mama, najveći heroj i podrška”: Majka Saše Obradovića preminula od posledica korone
Vesti online 27.03.2021
Košarkaški trener Saša Obradović doživeo je porodičnu tragediju pošto mu je preminula majka Slađana od posledica koronavirusa i to nakon što su se njih dvoje zajedno borili protiv opake bolesti. Čuveni stručnjak se uspešno oporavio, ali… »
Saša Obradović saopštio tužne vesti: Otišao je moj heroj
Nova 27.03.2021
Saša Obradović, legendarni košarkaš i doskorašnji trener Crvene zvezde, saopštio je da mu je preminula majka. Obradovićeva majka je boravila na bolničkom lečenju od koronavirusa od prvih dana marta, a njeno stanje je od samog prijema bilo… »
"Otišla je moja najveća podrška, moj heroj": Ogromna tuga u domu Saše Obradovića, trener skrhan
Večernje novosti 27.03.2021
BIVŠEM trener Crvene zvezde Saši Obradoviću preminula je majka. Legenda crveno-belih je uspeo da dobije bitku sa virusom korona, ali njegova majka nažalost nije uspela da se izbori sa opakim virusom. Obradović se emotivnom porukom na Tviter nalogu… »
Vesti dana »

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 3 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 4 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih