Povezane vesti

Za godinu dana skinula 50 KG: Medicinska sestra otkrila detalje mršavljenja - nikad nećete biti gladni!

Za godinu dana skinula 50 KG: Medicinska sestra otkrila detalje mršavljenja - nikad nećete biti gladni!

Mondo 27.03.2021
Imala je čak 127 kilograma, a evo kako je uspela da skine 50! Imala je čak 127 kilograma, a evo kako je uspela da skine 50! Medicinska sestra iz Kvinslenda, Rejčel Dalton, kako sama kaže, ceo život se borila sa viškom kilograma. Međutim, u jednom… »
20 Godina sam se borila s dijetama, jela sam po nekoliko sendviča Medicinska sestra smršala 50 kg za godinu dana, evo kako…

20 Godina sam se borila s dijetama, jela sam po nekoliko sendviča Medicinska sestra smršala 50 kg za godinu dana, evo kako…

Kurir 27.03.2021
Medicinska sestra, majka dvoje dece Rahael Dalton iz Kvinslenda u jednom momentu svog života imala je čak 127 kilograma. Ona je do ove brojke je došla jer je dnevno unosila i do 4.000 kalorija. Ipak, odlučila je da svoj život u potpunosti promeni… »
Imala je 127 kg, a smršala je 50 za manje od godinu dana: "Izgubila sam kontrolu, bilo me je stid"

Imala je 127 kg, a smršala je 50 za manje od godinu dana: "Izgubila sam kontrolu, bilo me je stid"

Telegraf 27.03.2021
- Tokom dana bih jela grickalice, čipseve i čokolade, a umesto vode pila sam sokove - iskrena je ova medicinska sestra i dodaje da je unos kalorija na dnevnom nivou iznosio od 3.500 do 4.000. Mlada medicinska sestra, majka dvoje dece Rahael Dalton iz… »

Vesti dana »