Повезане вести
Возач намерно усмртио пешака, па се предао полицији: Стравично убиство у Сарајеву
Курир 27.03.2021
Мушкарац В.И. (21) убијен је данас у Сарајеву када је на њега возач намерно налетео аутомобилом, преносе локални медији. Возач Бењамин Арсланагић (20) је одмах ухапшен по доласку полиције на место догађаја, а информацију да се… »
Пешак преминуо наког што га је ударио аутомобил, сумња се да га је возач намерно прегазио
Блиц 27.03.2021
У саобраћајној несрећи која се десила данас у Сарајеву преминула је особа након што је ударена аутомобилом. Једна особа је одмах ухапшена по доласку полиције на место догађаја, а информацију да се ради о нападу и могућем убиству… »
Преминуо пешак након што га је ударио ауто у Сарајеву: Возач признао да је то намерно урадио?
Телеграф 27.03.2021
Једна особа је одмах ухапшена. У саобраћајној несрећи која се десила данас у Сарајеву преминула је особа након што је ударена аутомобилом. Једна особа је одмах ухапшена по доласку полиције на место догађаја, а информацију да се… »
Вести дана »
СРЦЕ: Одлука ВЈТ да одбаци део кривичне пријаве против Милића представља капитулацију правосуђа
Бета пре 1 сатјош 33 повезане
Обустављен саобраћај на ауто-путу због судара два шлепера код Шимановаца
Бета пре 1 сатјош 41 повезана
(Мапе) Тропска врућина, па пад од чак 20 степени! Метео шамар биће јак и трајаће данима: Драматична промена времена доноси јако невреме, а ево шта нас чека око 20. јуна
Блиц пре 2 сатајош 37 повезаних
Илић: Поносан сам што ћу бити тренер Партизана, спреман сам за оно што ме чека
РТВ пре 29 минутајош 24 повезане
ЕК позвала Албанију да хитно усклади законе о животној средини са ЕУ
Политика пре 2 сатајош 19 повезаних