Повезане вести
Милорадов рођак у шоку због трагедије: "Јутрос смо пили кафу, шалили се, и дете је било ту"
Телеграф 27.03.2021
Ујутро смо устали, дошао је код нас, попили смо кафу и син његов је био и шурак мој, прича рођак трагично страдалог Милорада. Комшије Милорада А. (45) из села Тешица код Алексинца, који је данас погинуо спасавајући осмогодишње… »
Моја мајка му је држала главу! Хитна помоћ, апарати - није вредело: Језиве сцене након експлозије ручне бомбе у кући!
Мондо 27.03.2021
Детаљи хорора из села Тешица код Алексинца. Детаљи хорора из села Тешица код Алексинца. "Уносили смо неки кревет у собу где је живео његов брат. Милорад је остао да усиса прашину, а ја сам отишао до продавнице. Пет минута није… »
Потресна исповест мајке страдалог Милорада: "Чула сам експлозију, узео је бомбу да заштити дете"
Телеграф 27.03.2021
"Дете је побегло у кухињу, а он је задржао бомбу на стомаку и разнела га је", прича Милорадова мајка Цвета. Милорад А. (45) погинуо је данас у селу Тешица код Алексинца када је експлодирала ручна бомба у кући његовог покојног… »
Комшије у неверици: Дечак се играо бомбом, Милорад жртвовао живот да спаси живот сину
Вечерње новости 27.03.2021
- Сви смо били шокирани када смо чули за несрећу. Не можемо да верујемо да је то изазвао дечак који је био врло послушан - причају мештани села Тешица код Алексинца, где је данас дошло до трагедије када је Милорад А. (45) погинуо… »
Вести дана »
Две особе повређене у судару камиона и аутомобила на новом Обреновачком путу
Н1 Инфо пре 27 минутајош 24 повезане
Кинески председник: Подржавамо све напоре у циљу постизања мира у Украјини
Спутник пре 37 минутајош 25 повезаних
НБА: Денвер савладао Индијану уз рекордних 52 поена Џамала Мареја
Недељник пре 7 минутајош 42 повезане
Српска православна црква данас прославља Ваведење пресвете Богородице, један од пет великих Богородичиних празника Ваведење пресвете Богородице
Волим Зрењанин пре 37 минутајош 12 повезаних
Министарка Ђедовић разговарала са нафтним компанијама о снабдевању тржишта и Акционом плану
РТВ пре 27 минутајош 10 повезаних