Повезане вести

Милорадов рођак у шоку због трагедије: "Јутрос смо пили кафу, шалили се, и дете је било ту"

Милорадов рођак у шоку због трагедије: "Јутрос смо пили кафу, шалили се, и дете је било ту"

Телеграф 27.03.2021
Ујутро смо устали, дошао је код нас, попили смо кафу и син његов је био и шурак мој, прича рођак трагично страдалог Милорада. Комшије Милорада А. (45) из села Тешица код Алексинца, који је данас погинуо спасавајући осмогодишње… »
Моја мајка му је држала главу! Хитна помоћ, апарати - није вредело: Језиве сцене након експлозије ручне бомбе у кући!

Моја мајка му је држала главу! Хитна помоћ, апарати - није вредело: Језиве сцене након експлозије ручне бомбе у кући!

Мондо 27.03.2021
Детаљи хорора из села Тешица код Алексинца. Детаљи хорора из села Тешица код Алексинца. "Уносили смо неки кревет у собу где је живео његов брат. Милорад је остао да усиса прашину, а ја сам отишао до продавнице. Пет минута није… »
Потресна исповест мајке страдалог Милорада: "Чула сам експлозију, узео је бомбу да заштити дете"

Потресна исповест мајке страдалог Милорада: "Чула сам експлозију, узео је бомбу да заштити дете"

Телеграф 27.03.2021
"Дете је побегло у кухињу, а он је задржао бомбу на стомаку и разнела га је", прича Милорадова мајка Цвета. Милорад А. (45) погинуо је данас у селу Тешица код Алексинца када је експлодирала ручна бомба у кући његовог покојног… »
Комшије у неверици: Дечак се играо бомбом, Милорад жртвовао живот да спаси живот сину

Комшије у неверици: Дечак се играо бомбом, Милорад жртвовао живот да спаси живот сину

Вечерње новости 27.03.2021
- Сви смо били шокирани када смо чули за несрећу. Не можемо да верујемо да је то изазвао дечак који је био врло послушан - причају мештани села Тешица код Алексинца, где је данас дошло до трагедије када је Милорад А. (45) погинуо… »

Вести дана »