Повезане вести
Исповест човека који је пронашао тело дечака из Невесиња: Мислио сам да је жив, срце ми је заиграло
Курир 27.03.2021
После опсежне потраге, тело дечака В.С. (10) из Невесиња пронађено је данас у потоку у шуми седам до осам километара од његове куће. Један од многобројних учесника потраге рекао је да су дечака пронашли како лежи у плитком… »
"Мислио сам да је жив, срце ми је заиграло" Исповест човека који је пронашао тело малог Вукашина
Вечерње новости 27.03.2021
НАКОН опсежне потраге, беживотно тело једанаестогодишњег Вукашина Самарџије из Невесиња пронађено је данас у потоку у шуми седам до осам километара од дечакове куће. Један од многобројних учесника потраге рекао је да су дечака… »
"На тренутак сам помислио да је жив" Један од шесторице мештана описао тренутак када су пронашли Вукашиново тело
Блиц 27.03.2021
Тело десетогодишњег дечака Вукашина Самарџије из Невесиња пронашло је шест мештана на локација Љубовића бара према језеру Алаговац, а један од њих открива како је изгледала потрага. - Подручје који смо добили да претресемо… »
"На тренутак сам помислио да је жив, срце ми је заиграло": Исповест човека који је нашао Вукашина
Телеграф 27.03.2021
- Човек који га је први видео је клекнуо поред њега и опипао му пулс али је по боји и укочености било јасно да дечак већ много сати није жив - написао је између осталог један од људи који су пронашли беживотно тело дечака… »
Пронадјено тело несталог дечака из Невесиња
Нови магазин 27.03.2021
Тело несталог десетогодишњег дечака из Невесиња Вукашина Самарџије пронадјено је данас у потоку у шуми, удаљеном око осам километара од породичне куће, потврдјено је у Окружном тужилаштву Требиње. У Тужилаштву су навели да… »
Пронађено тело несталог десетогодишњег дечака из Невесиња
Н1 Инфо 27.03.2021
Тело несталог десетогодишњег дечака из Невесиња, Вукашина Самарџије, пронађено је у потоку у шуми, удаљеном око осам километара од породичне куће, потврђено је у Окружном тужилаштву Требиње. У Тужилаштву су навели да за сада… »
Пронађен у шуми, неколико километара од куће: На телу малог Вукашина нема трагова насиља, сутра обдукција
Блиц 27.03.2021
Узрок смрти десетогодишњег Вукашина Самарџије из Невесиња биће познат након обдукције, а увиђајем је утврђено да на дечаковом телу нема трагова насиља, речено је Срни у Окружном јавном тужилаштву у Требињу након завршетка… »
На телу малог Вукашина нема трагова насиља: Нашли су га у потоку, наложена је обдукција
Телеграф 27.03.2021
Тело је пронађено на локацији Љубовића бара према језеру Алаговац. Узрок смрти једанаестогодишњег Вукашина Самарџије из Невесиња, чије тело је данас пронађено, биће познат након обдукције, а увиђајем је утврђено да на… »
Вести дана »

(БЛОГ) Подршка Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу: Одржано више скупова, блокаде у Новом Саду
Н1 Инфо пре 17 минутајош 54 повезане

"То није случајност, Потребне су снажне акције": Огласио се Зеленски о руском нарушавању ваздушног простора Естоније
Курир пре 28 минутајош 47 повезаних

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 5 сатијош 8 повезаних